AcasăNewsPeste 150 de români au revenit în țară, cu avionul, din Italia

Peste 150 de români au revenit în țară, cu avionul, din Italia

ULTIMA ORĂ: Un avion Tarom care decolase de pe Otopeni a făcut cale-ntoarsă

Ministerul condus de către Bogdan Aurescu a transmis, joi, faptul că 156 de cetățeni români și doi străini cu rezidență în România, care se aflau pe teritoriul Italiei, au revenit în țară, în seara zilei de 20 mai.

„Repatrierea a fost asigurată cu o cursă aeriană specială operată de compania Tarom, pe ruta București-Roma-București. De asemenea, cu aceeași cursă aeriană, pe ruta București – Roma, a fost facilitată și repatrierea pentru 132 cetățeni italieni care se aflau pe teritoriul României”, se menționează în comunicatul MAE.

Este vorba despre noi demersuri întreprinse de autorități „pentru facilitarea revenirii în țară a cetățenilor români aflați în străinătate cu titlu temporar și care au fost afectați de măsurile de restrângere a transportului aerian adoptate în contextul gestionării pandemiei de COVID-19”.

219 afisari

2 COMENTARII

  1. Si totusi avem ministru MAE! Ura! Credeam ca este in autoizolare la domiciliu Dl Aurescu deoarece nu am auzit sa-l fi sensibilizat pe ambasadorul nostru din Germania.Ref situatia cumplita a muncitorilor trimisi prin Acord inter gverne la culesul sparanghelului nemtesc.Si nici sa-l fi tras de urechi pe Ambasadorul nostru in UK.
    Asta-i moda in ministerle noastre, din 1989 incoace! Ministrii se lauda cu ceea ce se face prin terti.Iar ambasadorii si consulii patriei cu munca de partid.Schimba doar partidul din patru in patru ani sau partidul pe ei.

  2. Guvernul impreuna cu Iohanis ADUC IN TARA ZILNIC MII DE DIASPORENI (pe banii nostrii) SI NU ARE GIJA NIMENI SA-I MAI CARANTINIZEEZE SI SA-I TESTEZE , INFESTAND TOT MAI MULTI CETATENI DIN TARA SI DUPA CUM SE VEDE APAR TOT MAI MULTE DECESE DIN RANDUL CELOR SUB 45 ANI CAUZATE DE CORONAVIRUS !!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger