AcasăNewsPeste 130 de soferi au ramas fara permis intr-o singura zi. Au...

Peste 130 de soferi au ramas fara permis intr-o singura zi. Au depasit viteza legala cu peste 50 km/h!

Au condus cu viteza mult prea mare, asa ca, odata ce au fost prinsi de radar, gonind pe drumurile publice de parca ar fi fost la raliu, au fost sanctionati.

Avand in vedere ca statisticile arata faptul ca viteza excesiva, dar si cea neaptata la conditiile de drum constituie principalele cauze ale producerii accidentelor de circulatie, la sfarsitul acestei saptamani, in cadrul unei noi campanii a Politiei Romane menite sa previna astfel de evenimente nedorite, prin cresterea nivelului de siguranta rutiera, oamenii legii au aplicat mai multe sanctiuni soferilor certati cu legea.

Astfel, au fost monitorizate in mod deosebit tronsoanele de drum in cazul carora s-au constatat valori crescute ale traficului rutier si doar sambata, in cea de-a doua zi a actiunii in cauza, cei peste o mie trei sute de politisti aflati in trafic, la nivel national, pe principalele sectoare de drumuri nationale si pe autostrazi au constatat o multime de abateri.

In cifre, conform precizarilor IGPR, din cele 6.630 de abateri la regimul vitezei constatate in decursul zilei de 21 februarie, 131 au insemnat depasirea cu peste 50 km/h a vitezei legale, astfel ca respectivii soferi au ramas fara permis de conducere timp de 90 de zile.

Cat priveste numarul mult-temutelor radare, reprezentantii Politiei precizeaza ca sambata au fost folosite 457 de astfel de aparate caremasoara viteza cu care ruleaza autovehiculele in trafic, amplasate „in cascada”.

sursa foto: desteptarea.ro

author avatar
Cristina Stefan
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger