AcasăNewsPeste 130 de romani urmeaza sa ajunga in tara, din Istanbul, sambata...

Peste 130 de romani urmeaza sa ajunga in tara, din Istanbul, sambata seara

ULTIMA ORĂ: Un avion Tarom care decolase de pe Otopeni a făcut cale-ntoarsă

O aeronava urmeaza sa aduca in tara, in decursul serii, un numar important de romani aflati in Turcia.

In conditiile in care sambata dimineata a fost anulata o cursa Tarom de la Istanbul catre Bucuresti, pe fondul problemelor de ordin politic aparute, in cursul noptii trecute, care au afectat si activitatea pe principalul aeroport international turcesc- Ataturk-, romanii aflati in Turcia care vor sa revina in tara urmeaza sa urce la bordul unei aeronave apartinand companiei amintite.

Anuntul vine din directia Ministerului de Externe de la Bucuresti, care anunta ca la ora locala 16.25 va pleca spre Istanbul cursa regulata pe care o opereaza Tarom-ul, urmand ca la ora locala 18.35 sa plece si varianta retur, spre Capitala. La bordul aeronavei care va veni la Bucuresti ar urma sa urce 131 de romani, inclusiv pasageri ai cursei Tarom (RO 262-n.n) din aceasta dimineata, care a fost anulata.

Totodata, va amintim faptul ca sunt doua puncte de informare-asistenta ale MAE disponibile cetatenilor romani, pe aeroportul Ataturk, dar si ca ministerul pune la dispozitia celor care vor sa afle informatii despre situatia compatriotilor din Turcia sau alte detalii despre conditiile de calatorie in contextul de fata apeland mai multe numere de telefon. Detalii AICI.

author avatar
Cristina Stefan
75 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger