AcasăNewsPeste 100 de români, blocați pe Aeroportul Amman. Pasagerii sunt disperați: „Au...

Peste 100 de români, blocați pe Aeroportul Amman. Pasagerii sunt disperați: „Au ajuns să ne intimideze”

pasageriPeste 100 de români, blocați pe Aeroportul Amman. Pasagerii sunt disperați: „Au ajuns să ne intimideze”

Aproximativ 100 de români sunt la un pas să fie evacuați din Aeroportul Amman, din Iordania. Din cauza ceții dense, aeronava Tarom care trebuia să-i aducă în țară, nu a mai putut ateriza, fiind redirecționată către Cipru. Este vorba de zborul Ro 187.

Potrivit unuia dintre pasageri, zborul a fost anulat din cauza ceții, iar acum cei 100 de români riscă să fie evacuați din aeroport.

Zborul lor a fost anulat din cauza ceții

Același pasager spune că reprezentantul Tarom le-a sugerat oamenilor să părăsească aeroportul, aceştia fiind intimidaţi de forţele de securitate.

„Suntem aproximativ 100 de pasageri abandonați de Tarom pe aeroportul din Amman. Taromul nu răspunde, nu ne poate asigura nimic, vor să ne dea afară din aeroport. Noi ne-am opus aici, nu vrem să ieșim din aeroport pentru că dacă ieştim, suntem pe cont propriu. Reprezentantul Taromului de aici nu știe nimic, zice că ne vor da banii pe bilet și să ne descurcăm. Au ajuns să ne intimideze. Vor să aducă poliția să ne scoată cu forța din aeroport, mărturisește o pasageră.

Sorin Grindeanu le-ar fi transmis oamenilor că vor fi cazaţi în această noapte la un hotel din Amman, urmând să fie recuperaţi în dimineaţa următoare, scrie antena3.ro.

Reacţia TAROM

„Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, o aeronavă a Companiei TAROM care efectua astăzi zborul RO 187 pe ruta București – Amman a aterizat pe Aeroportul din Larnaca, conform procedurilor standard în situații de vizibilitate scăzută. Subliniem faptul că siguranța și securitatea pasagerilor și a echipajului nu au fost puse în pericol nicio clipă, iar aeronava a aterziat în condiţii de maximã siguranţã decolând spre destinația inițială – București imediat ce condițiile meteorologice au permis asta.

De asemenea, precizăm că în prezent pasagerilor zborului RO 188 pe ruta Amman-București li se asigură asistență la sol conform Regulamentului EC261/2004, aceștia urmând să fie rerutați sau cazați, după caz. Compania TAROM depune toate eforturile și ia toate măsurile necesare pentru a minimaliza impactul pe care această situație l-ar putea avea în planul de călătorie al pasagerilor afectați. Vă mulțumim pentru înțelegerea și încrederea acordate și reiterăm faptul că prioritatea Companiei TAROM este de a oferi pasagerilor săi călătorii sigure”, declară reprezentanţii TAROM.

author avatar
Andreea Vlad
820 afisari

14 COMENTARII

    • Se mai plimbă și ei CÂT TIMP LE-A MAI RĂMAS PE ACEST PĂMÂNT, la pariu că-s ștanțați cu mizeriile alea p(l)andemice, bieții de ei CLEPSIDRA LOR S-A CAM GOLIT…

      • Poate incep sa cada din picioare si sa copiteze acolo. Eu in locul alora ii urcam intr-un avion si-i expediam in Iran!

      • Iordania nu are nicio restrcitie acum, nu are de mai multe luni. Dar este adevarat: multi sunt probabil vaccinati. Dar nu vad de ce trebuie sa le plateasca statulo roman cazar4ea. S-au dus acolo pentru statul roman, pentru romani? Daca nu, sa plateasca. De ce sa se plateasca chestiile astea din banii contribuabililor? Cand pleci iti mai si asumi ca poti ramane blocat pe undeva, daca nu vrei sa ai ceva o rezerva, nu te duci nicaieri!
        Statul sa dea asistenta, nu sa plateasca, asistenta da, dar platile de unde, de la noi aialaltii?

  1. Ce p00la mea ati cautat la corturarii aia care ph00t camile? Mergeti dreaq prin Europa daca tot aveti chef de plimbare.

  2. Ghinion.
    Dar, cică, dacă mai bagă o doză de wax nu vor mai avea nici-o proiblemă.

  3. Sunt rudele si parasutele noastre care si-o trag de ani buni cu araboi si care au umplut Romanika cu ei

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger