AcasăNewsPeste 100 de politisti au pichetat Palatul Victoria

Peste 100 de politisti au pichetat Palatul Victoria

Au iesit in strada, dar de aceasta data nu pentru a-si face meseria, ci pentru a reclama anumite aspecte de care nu sunt multumiti. In jur de 100 de oameni ai legii, cu pancarte, fluiere si alte dispozitive generatoare de zgomot si-au facut simtita prezenta, in prima parte a zilei, in zona din apropierea sediului Guvernului.

Politistii si-au scris nemultumirile pe bucati de carton, facand, prin iesirea in strada, un pas in plus in speranta ca nemultumirile lor vor fi auzite de cei in masura sa le si rezolve, respectiv de oficialii din Ministerul de Interne.

Mai exact, pichetul a apartinut Sindicatului National al Agentilor de Politie, reprezentantilor SNAP anuntand ca, intr-o prima faza, ar fi vrut sa mearga sa dea glas nemultumirilor lor in fata sediului MAI, doar ca nu au primit aprobare de la primarie.

Oamenii legii care au participat la aceasta manifestare au cerut sporuri la salariu, inclusiv cel de fidelidate, dar si decontarea cheltuielilor de deplasare catre si dinspre locul de munca, precum si, din cate au mai anuntat reprezentantii SNAP, intr-un comunicat, egalitate intre cuantumul compensatiei de chirie intre agentii de politie si ofiteri.

132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger