AcasăNewsPeste 10 perchezitii in Mures, inclusiv la Biroul Rutier Reghin

Peste 10 perchezitii in Mures, inclusiv la Biroul Rutier Reghin

Mai multi oameni ai legii din Mures au intrat in vizorul reprezentantilor Directiei Generale Anticoruptie.

Avand suspiciuni in privinta unor nereguli, procurorii mureseni, alaturi de ofiteri ai Directiei Generale Anticoruptie din cadrul Serviciului Judetean Mures au facut, in prima zi a acestei saptamani, nu mai putin de 11 perchezitii pe raza judetului Mures. Au fost verificate atat domiciliile unor persoane, cat si Biroul Rutier din cadrul Politiei Reghin, din cate anunta Ministerul Public, intr-un comunicat.

In cazul de fata exista suspiciuni, spun procurorii, in privinta savarsirii unor fapte de luare de mita si abuz in serviciu. Ancheta este facuta de procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Mures, dar si de catre ofiteri ai Directiei Generale Anticoruptie Mures.

„In cauza sunt cercetati 7 agenti de politie din cadrul Biroului de Politie Rutiera, asupra carora exista suspiciunea ca, din 2015 si pana in prezent, au pretins si primit diverse sume de bani de la conducatori auto pentru a nu aplica masurile legale in cazul unor abateri constatate in trafic”, precizeaza reprezentantii DGA Mures.

402 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger