AcasăNewsPeste 1.500 de arme descoperite într-un camion, la frontiera cu Ucraina -...

Peste 1.500 de arme descoperite într-un camion, la frontiera cu Ucraina – FOTO

sursa foto: politiadefrontiera.ro

Descoperire de proporții în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Isaccea. Într-un camion s-au găsit foarte multe arme.

Peste 1.500 de arme neletale supuse autorizării au fost găsite de poliţiştii de frontieră într-un camion, la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Isaccea. În acest caz se fac cercetări pentru contrabandă calificată – anunță oficialii.

Prin intermediul unui comunicat postat luni pe site-ul Poliției de Frontieră se transmite că descoperirea a fost făcută în ultima zi a lunii septembrie. Când, poliţiștii de frontieră au făcut un control asupra unui camion ce transporta diverse mărfuri.

Conform precizărilor oficiale, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea, într-un camion încărcat cu diverse bunuri, 1.520 de arme neletale supuse autorizării.

Detalii oficiale: s-au găsit 1.520 pistoale neletale, dar și 120 încărcătoare

sursa foto: politiadefrontiera.ro

Camionul era condus de un bărbat de 43 de ani. Iar în interior, conform datelor făcute publice, s-au găsit, pe lângă alte mărfuri, și nu mai puțin de 1.520 pistoale neletale, supuse autorizării, de diferite diferite modele și calibre, dar și 120 încărcătoare.

În data de 30.09.2023, poliţiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Isaccea au efectuat controlul specific asupra unui ansamblu rutier, format din cap tractor și semi-remorcă, condus de către un bărbat în vârstă de 43 de ani, care transporta diverse mărfuri.

Cu ocazia verificării documentelor de însoțire a mărfii, polițiștii de frontieră, împreună cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Isaccea au desigilat compartimentul marfă, procedând la verificarea bunurilor existente în interior.

Cu această ocazie au fost descoperite, pe lângă mărfurile transportate, 1.520 pistoale neletale, supuse autorizării, diferite modele și calibre, precum și 120 încărcătoare cu o capacitate de 18 cartușe”, se anunță în comunicatul Gărzii de Coastă.

sursa foto: politiadefrontiera.ro

În cazul de față, polițiștii de frontieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin, fac cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de contrabandă calificată. Conform comunicatului, cele 1.520 de pistoale și 120 de încărcătoare au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

sursa foto: politiadefrontiera.ro
sursa foto: politiadefrontiera.ro
author avatar
Andrei Coman
846 afisari

2 COMENTARII

  1. Ați uitat să precizați: camionul înmatriculat în Goanga, intra când ieșea și se ducea când se întorcea, fiind condus de un bărbat de 43 de ani și 3 luni neîmplinite.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger