AcasăNewsPesta porcina o ia razna: acuzatii de tradare de tara

Pesta porcina o ia razna: acuzatii de tradare de tara

Vicepresedintele PNL, deputatul Adrian Oros, de profesie medic veterinar, considera ca, in ceea ce priveste pesta porcina africana, se poate vorbi de ”un act de tradare de tara”, iar prin actiunile Guvernului PSD -ALDE se pune in pericol siguranta alimentara a Romaniei.

Adrian Oros, revine cu  cu mai multe detalii, intr-un comnunicat de presa si pentru a se da mai mult sau mai putin in stamba, pune o serie de intrebari la care ar trebui, in opinia sa,  sa-i raspunda Guvernul PSD-ALDE dar si Liviu Dragnea – Geronimo Branescu – Petre Daea.

”Incompetenta si interesele de la varful Guvernului PSD-ALDE pun in pericol siguranta si securitatea alimentara a Romaniei. Adresez public zece intrebari la care Guvernul PSD-ALDE dar si Liviu Dragnea – Geronimo Branescu – Petre Daea trebuie sa raspunda dupa ce a compromis pentru multi ani de-acum inainte cresterea porcului si industria de profil din Romania. In acest moment cred ca vorbim, cu adevarat, despre un act de tradare de tara si despre actiuni care pun in pericol siguranta si securitatea alimentara a Romaniei”, se arata in comunicat. Pentru mai multe detalii, Adrian Oros vrea sa stie de ce nu s-a restrictionat circulatia animalelor, inclusiv a porcilor, in 2017. Veterinarul spune ca atunci a fost localizat si diagnosticat primul focar de pesta porcina africana. ”De ce, anul acesta, dupa aparitia pestei, presedintele ANSVSA, Geronimo Branescu, nu a dispus inspectii (examene clinice) in exploatatiile cu animale, asa cum prevad normele sanitare veterinare?”, intreaba politicianul.

author avatar
Bogdan Borcea
434 afisari

1 COMENTARIU

  1. Totul se plătește. Asta o sa ne coste pe noi la buzunare, pe sateni la mancare ? iar pe voi ghidusilor la VOT ❎.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger