AcasăNewsPesedistul Rizea s-a fript cu fondurile europene

Pesedistul Rizea s-a fript cu fondurile europene

Cristian Rizea trebuie sa justifice un million de euro daca vrea sa scape cu fata curata

Comisia Europeana someaza Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret sa restituie peste un milion de euro, bani cheltuiti aiurea de PSD-istul Cristian Rizea.

Cristian Rizea trebuie sa justifice un million de euro daca vrea sa scape cu fata curata

Totul s-a intamplat in perioada 2003-2005, cand la conducerea ANST se afla Cristian Rizea, in prezent deputat PSD. Conform auditului efectuat de CE, s-a constatat ca din suma alocata, 1.748.081,20 euro, pot fi justificate cheltuieli de doar 656.830,38 euro. Ca urmare, ANST a fost instiintata ca trebuie sa restituie, in 20 de zile, diferenta.

Felul in care a cheltuit Rizea fondurile europene a atras de altfel atentia si DNA-ului bastinas, care deja instrumenteaza un dosar pe tema. In ceea ce-l priveste, Rizea neaga totul si sustine ca este vorba despre “o minciuna, o facatura” a Puterii deranjate de implicarea sa in rezolvarea problemelor sportului romanesc.

author avatar
Simona Badulescu
220 afisari

1 COMENTARIU

  1. sa se faca publice rezultatele cercetarilor in urma
    ascultarii ilegale a comisiei parlamentare.ce masuri a luat structura de protectie din cadrul parlamentului si ce au concluzionat ulterior evenimentelor?
    este o vrajeala cu comisia europeana…fondurile acelea au fost distribuite la ong-uri din toate judetele si responsabilitatea revine asociatiilor de tineret,inspectoratelor scolare care vizau deconturile,asesorilor de tineret din inspectorate,ordonatorilor de credite din inspectorate.responsabilitatea astuia este aprox 10%!!bulangiilor care sunteti verificati-o si pe elena udrea(Circe a lui ulise)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger