AcasăNewsPesedistul Mutu ravneste la locul favoritului lui Antonescu

Pesedistul Mutu ravneste la locul favoritului lui Antonescu

RIVALITATE Social-democratul Gabriel Mutu e ferm convins ca USL trebuie sa mearga pe mana lui, nu pe a liberalului Rares Manescu

Razboiul candidaturilor in USl se poarta si in Capitala. Unde pesedistul Gabriel Mutu a indraznit sa ceara locul rezervat, inca de la inceputurile USL, liberalului Rares Manescu.

RIVALITATE Social-democratul Gabriel Mutu e ferm convins ca USL trebuie sa mearga pe mana lui, nu pe a liberalului Rares Manescu

Despre Rares Manescu se stie una si buna: el este “omul lui Antonescu”, prin urmare nimeni din PNL nu se atinge de el. Nepasatori fata de ierarhia liberala, pesedistii bucuresteni au calculat ca un senator de-al lor, Gabriel Mutu, are mai multe sanse la primaria sectorului 6, motiv pentru care acesta si-a si manifestat dorinta de a-l concura pe Cristian Poteras, actualul edil si viitor candidat al PDL la locale. Cum intentia social-democratului a produs mare zarva in tabara lui Crin Antonescu, Mutu refuza sa-si spuna public parerea despre Rares Manescu si asteapta decizia liderilor USL.

author avatar
Simona Badulescu
359 afisari

11 COMENTARII

  1. refuz sa cred ca asta s-a gandit ca ar putea sa castige functia de primar al sectorului 6

  2. de unde apar toti astia? eu nu am auzit de niciunul pana acum si nici nu imi inspira incredere

  3. nu-l concureaza nimeni pe cristian poteras, sa fim seriosi. si-a aratat devotamentul fata de sector …

  4. Mi-e groaza sa ma gandesc la cat de mult se vor bucura PDL-eii portocalii sa se bata cu Mutu, fost PDL-ist si cu o caruta de probleme prin avere. Ar fi pacat sa rateze USL Sectorul 6. Cu Manescu s-ar merge la sigur …

  5. Mutu, Manescu, ce conteaza, aceasi Marie cu alta palarie, amandoi sunt hoti si incompetenti si nu au nici o sansa sa castige alegerile asa ca se cearta degeaba.

  6. Nu conteaza cine din cadrul USL v-a candida, rezultatul va fi acelasi: Poteras castiga alegerile pentru ca are increderea cetatenilor pe care i-a ajutat in cele doua mandate.

  7. Are Mutu sanse din parti la postul de primar, la fel si Manescu. Doi mafioti. Poteras are locuitorii sectorului 6 de partea sa si v-a castiga la pas alegerile locale din vara.

  8. numai necunoscuti…toti numai cu idei stupide…poteras este si va fi cel mai tare, a stiut cum sa se faca placut de locuitorii sectorului 6… prin ceea ce a facut a dat dovada ca merita sa fie sustinut in continuare de locuitorii sectorului 6…

  9. Aceste certuri nu isi au rostul. Favorit este tot Poteras care a facut o treaba buna in sectorul 6

  10. Poteras a inceput niste proiecte interesante in sectorul 6 si nu cred ca mutu sau manescu ar putea sa le finalizeze vreodata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger