AcasăNewsPesedistii sterg pe jos cu functionarii parlamentari

Pesedistii sterg pe jos cu functionarii parlamentari

Pentru simplul motiv ca este parlamentar al Puterii, Sonia Draghici vrea ca toata lumea sa-i stea la picioare

„Angajatii sunt obligati sa se tina dupa fundul meu!”. Aceasta este opinia deputatului PSD Sonia Draghici, care a amenintat ca va lua la palme un angajat al Camerei.

Pentru simplul motiv ca este parlamentar al Puterii, Sonia Draghici vrea ca toata lumea sa-i stea la picioare

Sa nu vi se urce la cap victoria si sa nu deveniti aroganti. Acestea au fost invataturile lui Victor Ponta catre colegii sai social-democrati. Din pacate insa, sfatul premierului a ajuns prea tarziu la urecile pesedistilor, acestia dandu-si mult mai repede decat era cazul masura trufiei.

Un exemplu in acest sens este cel al Soniei Draghici (deputat PSD de Bihor), care a facut un scandal monstru pentru ca nu a reusit sa-si faca rezervare pentru biletul de avion, deoarece angajatii care se ocupa de transportul parlamentarilor nu erau la post la ora fixa. Iritata la culme, social-democrata a facut un circ monstru la telefon, amenintand ca-l va pocni pe angajatul cu pricina, daca nu vine mai repede. „Functionarii sunt obligati sa se tina dupa fundul meu, nu eu trebuie sa ma tin dupa fundul lor”, a afirmat Draghici, incheind astfel un lung sir de injurii.

author avatar
Victor Paun
1.044 afisari

3 COMENTARII

  1. Ce ne-au tras-o PDL-istii dar ce o sa o luam peste tot de la USL-isti. Poate unii dintre noi isi mai aduc aminte de 2000-2004 cand era Nastase la putere si nu puteai sa faci mitinguri ca te lua duba imediat. Sa vedeti ce o sa fie acum ca Ponta e Nastase JR. si stie sa ne saraceasca si mai si decat mentorul sau. Cred ca o sa regretam o parte a PDL-lui cat de curand. Sper sa ne trezim pana la alegeri si sa votam o opozitie puternica si capabila sa le taie elanul distructiv al USL(a se citi PSD).

  2. Toparlanimea PSD-ista are acum liber la tupeu. Uitati-va la ea : Purceaua catarata in copac. Succes la toamna, Natiune!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger