AcasăNewsPesedistii stau cu geana pe Geoana

Pesedistii stau cu geana pe Geoana

Mircea Geoana si-a activat, cu gafele lui, toti “amicii” din PSD, printre care si Adrian Nastase (medalion)

Vedetismul lui Mircea Geoana ii irita rau pe Victor Ponta si pe Adrian Nastase. Chiar si asa, este posibil ca Geoana sa se aleaga doar cu ridichea frecata la partid.

Mircea Geoana si-a activat, cu gafele lui, toti “amicii” din PSD, printre care si Adrian Nastase

Cel mai scos din pepeni de aerele de independenta ale fostului lider pesedist este urmasul sau, Victor Ponta. Care isi vede ignorate toate amenintarile de un Geoana convins ca partidul nu-l va schimba din fruntea Senatului taman in an electoral. Pana sa aiba loc judecata oficiala, Adrian Nastase s-a grabit sa-l informeze pe Geoana ca nu a stiut “sa-si regleze relatia cu partidul” dupa pierderea prezidentialelor si ca “produce enervare in partid”. “Eu cred ca ar trebui sa faca deplasari mai scurte decat sa mearga in SUA, sa mearga pe Kiseleff, vizavi de ambasada SUA, la sediul PSD. El risca sa se afle singur pe un teren minat, ramane cumva la mijloc”, il avertizeaza Nastase pe Geoana.

Adrian Nastase

Alti pesedisti spun si ei ca Geoana isi forteaza prost norocul, cata vreme PDL si UDMR stau la panda, asteptand sa puna mana si pe conducerea Senatului. Deziderat recunoscut de Marko Bela: “In Senat lucrurile nu merg bine, ar fi bine daca si Senatul ar fi condus de un reprezentant al coalitiei”.

author avatar
Simona Badulescu
268 afisari

2 COMENTARII

  1. Din pacate pentru Nastase,Hrebe sau Mitrea, spre deosebire de Geoana,acestia sunt receptati in SUA, ca niste derbedei care au adus coruptia si jaful din banul public, la nivel de arta pura.

  2. @doru: au vorbit tu cu SUA si ti-a spus SUA ce scrii acolo? si daca da, cum? pe firul scurt, pe teelfonul rosu?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger