AcasăNewsPesedistii si hastagistii se intrec in prostii

Pesedistii si hastagistii se intrec in prostii

PSD si #Rezist – corigenta comuna la materia numita democratie

Democratia romaneasca ia forme din ce in ce mai aberante: protestatarii #Rezist nu recunosc dreptul adversarilor de a manifesta si ei in public iar aparatorii statului eliberat de presiuni/santaj profita fara rusine de institutiile publice.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> si Rezist corigenta comuna la materia numita democratie

Amenintarile la care se dedau protestatarii abonati la Piata Victoriei sunt complet deplasate. Mesajele gen ”nu cedam, nu dam inapoi, sa-si faca miting in alt loc etc” nu-si gasesc loc in nicio democratie, indiferent de originalitatea ei. Toti avem dreptul sa ne exprimam liber opinia, Piata Victoriei este publica si nu inchiriata pe persoana iar cui nu-i place si nu are nervii tari nu are decat sa-si puna sambata seara vata-n urechi sau sa plece din Bucuresti. Daca hastigistii intentioneaza sa mai vorbeasca vreodata despre respectarea regulilor democratice trebuie intai sa respecte ei dreptul pesedistilor de a protesta. Si sa stie ca de ipocriti suntem satui pana peste cap. In ceea ce-i priveste pe pesedisti, acesti o dau in bara prin simplul fapt ca protesteaza fata de abuzuri trecute cu vederea inclusiv de guvernarile PSD din moment ce, in ultimii 10 ani PSD a fost la putere timp de sapte anisori: in 2009, in 2012 – 2015 si din decembrie 2016 pana in prezent. Or fi confundat oamenii puterea cu opozitia, dar asta e treaba lor. Prost este ca social-democratii nici cu definirea abuzurilor nu stau prea bine. Unii de exemplu profita de CFR ca sa-si transporte ieftin trupele la Bucuresti, despre altii (sefi de institutii) se spune ca au dat ordin pe unitate de participare la miting si cert este ca parlamentarii PSD/ALDE s-au folosit de majoritatea pe care o au pentru a da mitingistilor lor acces gratuit in parcarile Parlamentului. Dupa cum se vede, ambele tabere au luat-o pe aratura iar bucurestenii care vad in sambata viitoare doar o zi relaxanta de week-end au cazut la mijloc. Un mijloc in care traficul bucurestean va fi in mod clar blocat iar in televizoare vor bubui discursuri, sloganuri, acuzatii si reprosuri. Foarte relaxant, intr-adevar.

author avatar
Simona Badulescu
481 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger