AcasăNewsPesedistii nu vor suspendare pe stomacul gol

Pesedistii nu vor suspendare pe stomacul gol

Suparare mare in PSD. Alesii locali, dar si o parte dintre parlamentari, sunt nemultumiti de faptul ca nu vor apuca nici macar o firimitura din tortul bugetar.

Pesedistii s-au saturat ca partidul sa-i omeneasca doar cu strategii, si alea proaste de multe ori

Vin alegerile, iar in buzunarul social-democratilor bate vantul. Daca in alti ani se mai lipeau si ei de un ban pentru cele necesare colegiului, o bisericuta, o fantana, o bancuta, anul asta pesedistilor le cam ghioraie matele. Ai mai tari in gura au facut deja scandalul de rigoare, explicandu-le liderilor ca nu are rost sa stea cu coada pe sus, ca bugetul lui Emil Boc tot o sa treaca.

“Noi suntem cu principiile. Amenintam ca nu votam bugetul daca nu trec amendamentele. Bugetul tot o sa treaca si noi nu o sa ne alegem cu nimic. Bine ca ne arde de suspendarea lui Traian Basescu. Suspendare pe burta goala nu prea merge”, ne-a declarat un parlamentar PSD, precizand ca primarii lui din teritoriu asteapta de la el “fapte, nu strategii”.  Spre disperarea lor insa, prioritatile conducerii nu se mai pupa de mult cu cele ale activului de partid, prin urmare sansele sa capete vreun ban in plus sunt minime.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
298 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger