AcasăNewsPesedistii l-ar pensiona anticipat pe Antonescu

Pesedistii l-ar pensiona anticipat pe Antonescu

Social-democratii s-ar lepada bucurosi de Crin Antonescu

O eventuala demisie a lui Crin Antonescu nu ar destabiliza USL. O spune, cu subiect si predicat, social-democratul Mircea Dusa, care confirma astfel adversitatea pe care pesedistii o simt fata de liderul PNL.

Social-democratii s-ar lepada bucurosi de Crin Antonescu

Inca de la formarea USL, Crin Antonescu le-a stat in gat pesedistilor, care nu s-au putut obisnui cu gandul ca vor fi obligati sa se incoloneze frumos in spatele liberalului la prezidentiale.

Mai mult, demisia in caz de esec la referendum, pe care liderul PNL a anuntat-o in Parlament, i-a facut pe pesedisti sa declare ”off the record” ca ar fi gata sa voteze pentru Basescu, doar ca sa-l pensioneze anticipat pe Antonescu. Consecventi pana la capat, social-democratii nu dau semne ca ar suferi foarte tare daca presedintele PNL si-ar lua jucariile si ar pleca acasa. Chestionat pe tema, Mircea Dusa, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, a declarat cu nonsalanta ca plecarea lui Crin Antonescu nu ar afecta USL. ”Nu cred (ca ar afecta USL – n.r), pentru ca USL-ul este o constructie foarte solida, este realizata de doi ani de zile, cu un obiectiv foarte clar, acela de a guverna Romania si a guverna Romania in interesul romanilor”, a afirmat Dusa.  Oricum, chiar daca Antonescu se suceste si ramane in politica, pesedistii s-au jurat ca nu-l vor sustine in cursa pentru Cotroceni, preferand sa caute alternative.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
737 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger