AcasăNewsPesedistii i-au furat discursul lui Vadim

Pesedistii i-au furat discursul lui Vadim

Tratati cu refuz de UDMR, social-democratii si-au amintit brusc de toate pacatele  maghiarilor.

Corneliu Vadim Tudor paleste in fata vehementei cu care ii infiereaza social-democratii pe maghiari

Ascultandu-i pe pesedisti, liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, s-ar umple de invidie. Si asta pentru ca social-democratii au reusit intr-o singura zi sa bata toate speech-urile nationaliste ale “Tribunului” de peste ani. Discursuri luate in balon odinioara, cand PSD si UDMR colaborau de minune in Parlament.

Si-au amintit ca sunt patrioti

Pesedistii vor sa se puna bine cu simpatizantii PRM

Cum insa liderii maghiar nu au dat curs ultimelor avansuri venite din partea liberalilor si pesedistilor, cei din urma se folosesc de scandalul iscat in jurul echipei nationale de hochei pentru a-si regla conturile cu udemeristii si, de ce nu, pentru a castiga niscaiva adepti din tabara PRM. Concret, intr-un glas, social-democratii Bogdan Diaconu si Valer Marian (senator) au lansat un atac la adresa maghiarilor, acuzandu-i ca-i asupresc pe romanii din Harghita si Covasna. “SRI-ul doarme in cizme in cazul Tanczo Barna (presedintele Federatiei Romane de Hochei – n.r), dar ii prigoneste pe unii patrioti romani”, s-a infoiat in stil peremist Valer Marian. Tot dupa tiparul Vadim Tudor, din hochei si ofensa adusa insemnelor nationale cei doi politicieni au ajuns rapid la Traian Basescu, Emil Boc, Elena Udrea, pe care-i considera direct responsabili de obraznicia maghiarilor. “Daca Elena Udrea vrea sa candideze in zona Covasna si Harghita, asa cum a anuntat la un moment dat, trebuie sa demonstreze ca stie foarte clar ca aceasta zona apartine Romaniei, ca acolo se canta imnul national si ca romanii nu trebuie sa se teama in propria lor tara de o minoritate”, a afirmat si Bogdan Diaconu.

author avatar
Adelina Ionicel
251 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cum se face ca la articolul referitor la amenintarile pdl-ului fata de udmr,vizand un posibil sprijin al fractiunii lui Tokes,..nu afisati rubrica aceasta cu privire la un posibil comentariu….e adevarat ca voi cei de la National sunteti cu golanii portocalii??..dupa cum va eschivati sunt tot mai convins…..pacat ,mare pacat…vine el si vremea noastra..cum spunea un mare om politic odata..va veti ruga sa strangeti gunoaiele sa aveti ce manca ,voi cei ce mancatii ciuperci acum ..portocalii…..sunteti la fel ca acesti nemernici..si veti plati,pentru partizanatul cu hotii…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger