AcasăNewsPesedistii, fortati de Ponta sa invete poezii anti-Geoana

Pesedistii, fortati de Ponta sa invete poezii anti-Geoana

Victor Ponta e consecvent. Desi a pus partidul intr-o situatie jenanta, liderul PSD insista sa se acopere de ridicol, anuntand ca demisioneaza in cinci minute, in cazul in care Geoana nu zboara din fruntea Senatului.

Mircea Geoana vrea sa-si regleze conturile cu Ponta in cadrul Comitetului Executiv

Pentru ca in partid nu a reusit inca sa-l dovedeasca, presedintele PSD a decis sa-l distruga mediatic pe Mircea Geoana.  Multa energie consumata  inutil, daca ne amintim de capacitatea uimitoare a lui Geoana de a se autodistruge. In loc sa-l lase sa bata studiourile TV si sa astepte sa se faca singur de cacao, Ponta si-a instruit colegii sa-l infiereze zi lumina pe presedintele Senatului. In consecinta, social-democratii au fost invatati sa papagaliceasca replici de genul: PSD nu pierde functia, pentru ca Mircea Geoana nu se mai comporta ca un presedinte de Senat, Geoana a batut palma cu puterea, nu a facut nimic pentru partid si pentru romani, prin urmare trebuie sa plece.  Dovada ca nu a inteles nimic din Regulamentul de functionare a Senatului, Ponta le cere  pesedistilor sa  sustina in continuare ca rocada ceruta de partid nu presupune un demers institutional, la nivelul Senatului, ci doar o actiune politica, la nivelul PSD.

Antonescu l-a lasat balta pe Ponta

Crin Antonescu a facut un pas in spate, lasandu-l pe Victor Ponta sa se descurce singur

Pe lista pacatelor lui Mircea Geoana, cel care atarna cel mai greu nu are insa legatura cu PSD, ci cu Crin Antonescu. Un Antonescu ofuscat atat pe vizita pe care presedintele Senatului a efectuat-o in SUA, cat si pe faptul ca Geoana si-a permis sa-i puna sub semnul intrebarii calitatea de prezidentiabil USL. “Crin Antonescu este cel care a remarcat si a fost in mod legitim deranjat”, a recunoscut, intr-un acces de nervi, Victor Ponta.  Ca bun partener ce-i este, dupa ce l-a convins pe Ponta sa organizeze intreaga circoteca, Antonescu le-a cerut liberalilor sa nu sifoneze imaginea partidului, amestecandu-se intr-o problema care nu-i priveste. Asa se face ca toti membrii PNL au fost sfatuiti sa evite aparitiile TV si comentariile pe subiectul Geoana.

Primarii din Dolj au pus de o revolta

PSD nu inseamna Ponta-Sarbu-Daciana. Aceasta a fost reactia primarilor din Dolj care au amenintat ca demisioneaza daca Mircea Geoana va fi sanctionat. Mai mult, liderul organizatiei PSD Dolj, Ion Prioteasa, a primit mandat ca, in cazul in care partidul va transa aceasta problema intr-un Comitet Executiv, sa se opuna atat excluderii, cat si schimbarii  lui Geoana din fruntea Senatului.

PDL trece legile pe la spatele lui Geoana

Dezbinarea PSD-ului, bucuria pedelistilor. In timp ce social-democratii sunt ocupati pana peste cap cu debarcarea lui Mircea Geoana din fruntea Senatului, democart-liberalii se joaca in plenul Camerei Deputatilor dupa bunul plac, fara sa-i deranjeze nimeni.  Asa se face ca, profitand de zapaceala din capul Opozitiei, Puterea si-a trecut  legea prin care salariile si pensiile vor fi inghetate. Mai mult, pedelistii sustin ca mai au cateva proiecte pe teava pe care, cu siguranta, le vor adopta fara nicio problema. “Ce sa le facem daca au alte treburi? Daca sunt ocupati, noi nu vrem sa-i deranjam. Acum, cand s-au trezit, tipa ca vor contesta la Curtea Constitutionala”, comentau, ieri, cativa parlamentari PDL.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
402 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu mai pot cu tradatorul geoana, de la alegerile din 2009, este agentul lui base.De ce nu faceti referire la acest aspect, parca nu geoana si consilierul sau ghusha=omul de casa al lui base, au facut tot posibilul ca sa se realeaga+furaciuni tot base.Acest lucru s-a vazut de pe Marte, va faceti ca ploua.Cu cat geoana=agent infiltrat de base in usl, va sta sa produca deranj in opozitie cu atat mafia statala portocalie in frunte cu base vor putea mai usor sa fure alegerile de la anul.Viitorul ne va demonstra cine pe cine tradeaza si pleaca la unpr=slugi bine platite din bani de furat.Acum este momentul ca usl sa scape de ultimii agenti infiltrati=tradatori si pana la anul nou va creste in sondaje, astfel mafia statala portocalie nu va mai putea fura cat noi vom vota.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger