AcasăNewsPesedistii candideaza sub acoperire pe listele PPDD

Pesedistii candideaza sub acoperire pe listele PPDD

Pentru ca locurile pe liste sunt de regula insuficiente, pesedistii vor apela in acest an la o gaselnita: candidaturi mascate, sub steag strain. Al PPDD-ului, de exemplu.

Mai multi pesedisti se gandesc sa candideze in numele PPDD

Solutia nu rezolva doar problema pesedistilor ramasi cu buza umflata din cauza completarii listelor cu alti colegi, mai bine vazuti de sefi, ci si lipsa acuta de cadre PPDD-iste.

Formatiunea condusa de Dan Diaconescu, trambulina pentru alesii ramasi fara colegiu

Concret, Dan Diaconescu nu numai ca nu are cu cine sa-si completeze liatele electorle nationle, dar are mari probleme si cu potenta financiara a doritorilor, o campanie electorala nefiind un moft la indemana oricui. Este nevoie de bani grei pentru a te face cunoscut si ales, iar adeptii lui Diaconescu stralucesc doar in materie de populism, nu si de finante. Ca urmare, oferta de a primi pesedisti sub acoperire pe listele PPDD i-a suras pe loc lui Diaconescu, gurile rele afirmand ca afacerea este ca si facuta. Ba se mai spune ca ideea ii tenteaza si pe niste liberali, care nu indraznesc sa viseze la (inca) un mandat parlamentar, mai ales in actuala conjunctura damboviteana.

author avatar
Simona Badulescu
1.534 afisari

1 COMENTARIU

  1. oare din iarna or mai fi pdlisti?NU cred!Praful si pulberea sa se aleaga de ei in frunte cu marele carmaci!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger