AcasăNewsPesedistii cad la pace cu democratii in teritoriu

Pesedistii cad la pace cu democratii in teritoriu

Strans uniti in spatele lui Victor Ponta in pozele de grup, pesedistii fac trocuri peste trocuri cu pedelistii din colegii, cu gandul la un nou mandat parlamentar.

De dragul unui nou mandat, multi pesedisti aleg sa se faca de pe acum frati cu dracii pedelisti

Opozitia social-democrata sare in beregata puterii pedeliste doar la televizor. Odata ajunsi in spatele camerelor de filmare insa, multi pesedistii isi negociaza en detail viitorul. Spre stupoarea si amaraciunea social-democratilor mai putin naraviti in rele, care chiar credeau ca negru-i negru, iar PDL dracul gol. Ca dovada ca realitatea este formata doar din griuri, unii pesedistii, care nu cred neam ca USL va obtine 50% din voturi si nici ca Traian Basescu va intinde covor rosu la Palatul Victoria vreunui premier uselist, au convenit cu democratii asupra unui non-combat electoral reciproc avantajos in diverse zone. Adica si-au impartit unele colegii, unde in urmeaza sa castige cine trebuie. Aceste trocuri au bulversat activul de partid, al carui chef de lupta era si asa destul de redus. Si asta spre necazul pesedistilor care chiar ar vrea sa dea o lectie democratilor „mult mai infumurati decat am fost noi vreo data”. Iar aceasta stare de spirit se reflecta si in apatia cu care social-democratii privesc Consiliul National maraton, programat sa tina, ca-n povesti, trei zile. „De workshop-uri ne arde noua acum? Pe vremuri aveam si noi o strategie, un plan coerent, stiam exact ce sa facem. Acum tragem de doctrina si batem campii in timp ce astia ne ard la bani si nu fura primarii. Pai nu vedeti cum a impartit banii Boc (fondurile alocate suplimentar primariilor – n.r.)? E o adevarata bataie de joc, la care noi raspundem cu workshop. Hai sa fim seriosi!”, comenteaza amar, dar cu fereala, un pesedist satul de toate si de toti.

author avatar
Simona Badulescu
309 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pesedeii care tradeaza, au mai tradat si vor mai trada, pentru bani de furat repartizati de mafia statala portocalie, au interesul sa primeasca si ei ceva de hotit.Nu mai bateti campii atacand usl-ul, o sa aflam la alegeri daca prostimea va mai fi prostita de ciuma portocalie, daca da isi merita soarta vitrega ce-i asteapta dupa, adica noi taieri de salarii, pensii si noi taxe.Sa le fie de bine si la vara frig daca se vor lasa a nu stiu cata oara pacaliti.Mamaligarii astia, care nu stiu nici acum dupa sase ani cum sa calculeze preturile in roni, cum pot fi decat usor de manevrat, pai tot cu bancnote noi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger