AcasăNewsPesedistii afla de la televizor ce decizii ia Ponta

Pesedistii afla de la televizor ce decizii ia Ponta

Suparare mare in PSD. Parlamentarii si liderii de organizatii sunt iritati la culme de faptul ca Victor Ponta ii ignora, preferand sa se consulte doar cu Crin Antonescu.

Social-democratii ii reproseaza lui Victor Ponta ca ii pune in fata faptului implinit

Cu putine ore inainte ca delegatia PSD sa mearga la Cotroceni, majoritatea social-democratilor habar nu aveau care este pozitia oficiala a partidului, dincolo de celebrul text cu anticipatele si demisia presedintelui Traian Basescu.  Mai in gluma, mai in serios, o parte dintre parlamentarii PSD sustineau ca vor urmari cu atentie posturile de stiri ca sa afle si ei cu ce mandat a mers Ponta la seful statului.

“Noi facem doar figuratie pe aici. Opiniile noastre nu mai conteaza, Victor hotaraste de capul lui”, ne-a declarat un deputat PSD, precizand insa ca partidul este fortat sa mearga mai departe cu Ponta.  Obligati sa tolereze toanele liderului lor, social-democratii sustin ca s-au saturat pana peste cap de ifosele lui Crin Antonescu. Picatura care a umplut paharul a fost prezenta liderului liberal la sedinta de ieri a PSD, care s-a desfasurat la sediul din Kiseleff, prezenta catalogata drept “sfidare” de mai toti pesedistii.

author avatar
Adelina Ionicel
648 afisari

7 COMENTARII

  1. Mai aflati ce nu stiti Victor PONTA este ASASINUL procurorului Cristian PANAIT! Dupa 9 ani, Exploziv-News redeschide un dosar bine ascuns de catre complicii PSD: DOSARUL 117/P/2002! DOSARUL CRIMEI! CITITI!!!

  2. nu pot crede ce au ajuns cei din PSD!!!pai daca un neica nimeni ca antonescu ii persifleaza si un dobitoc ca ponta nici nu-i baga in seama (in afara de proxenetul baniciuoiu,de infractorul negoita ,de unul care se da mare specialist in drept dar e prost de „bubuie”,de unul care tot spera sa prida o functie si care nu o va avea niciodata,etc).daca astia asa au ajuns le pling de mila!!!!

  3. Stimati membri de partid al PSD-ului, scapati de urgenta de acest BUFON pe nume Victor Ponta,altfel dispare PSD.

  4. Crin-repetentul , ii aduce lui Ponta indicatiile date de Felix, caci asta conduce de fapt USL-a .Amadoi sunt niste marionete aflate la ordinul varanului Voiculescu.Restul sunt doar”membri”ce trebuie sa asculte si sa se supuna

  5. Ponta e cel mai bun presedinte pe care l-a avut PSD vreodata.Daca unora asazisi baroni nu le place e problema lor..sa treaca la PDL ,acolo isi gasesc si functiile pe care le doresc.Electoratul vorbeste,electoratul sustine USL pe Ponta,Crin si Constantin..este pentru prima data cand o astfel de uniune pune pe hartie cele mai reale programe de reformare,de guvernare,de dezvolatrea tarii pentru ca au fost concepute nu numai de membrii de aprtid ci si de tehnocrati,oameni cu experienat din toate domeniile..

    • au avut loc alegeri si eu nu am aflat? Care electorat sustine…..bla bla bla.Femeie trezeste-te!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger