AcasăNewsPesedistele pupincuriste fac zid in jurul iubitei lui Dragnea

Pesedistele pupincuriste fac zid in jurul iubitei lui Dragnea

Ca sa fie pe placul lui Dragnea, ”amazoanele” din PSD pupa si papucul Irinei Tanase

Viorica Dancila, Gabriela Firea, Carmen Dan, Lia Olguta Vasilescu si Irina Tanase – au dat in judecata site-ul Times New Roman: Plangerea are ca obiect ”raspunderea delictuala” si se refera la un articol aparut pe site-ul incriminat, intitulat ”Curva lui Dragnea, asaltata de PSD-isti”.

Ca sa fie pe placul lui Dragnea amazoanele din <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> pupa si papucul Irinei Tanase

Site-ul in cauza, care este unul de satira, a fost recent amendat la greu de CNCD, care a apreciat ca textul ”creeaza o atmosfera ostila, degradanta, umilitoare la adresa femeilor membre PSD reprezinta discriminare si incalca dreptul la demnitate”. Iar daca tot a deplans CNCD situatia pesedistelor, acestea s-au gandit ca este cazul sa dea in judecata site-ul, la gramada, chiar daca ”curva” a fost facuta doar febletea la zi a boss-ului Liviu Dragnea, respectiv tanara Irina Tanase. Cu toate acestea, patru dintre cele mai aprige ”amazoane ale PSD-ului”, Dancila, Firea, Dan si Vasilescu, s-au considerat si ele incluse in jignire. Cel mai probabil pe principiul ceusist ”dai in mine, dai in fabrici si uzine”, care se pare ca este la mare moda in PSD-ul ingenuncheat de Liviu Dragnea. Daca plangerea penala era facuta doar de Irina Tanase, lucrurile erau in buna regula: femeia a fost jignita in mod public si firesc este sa-si apere onoarea. Absurd este ca s-au bagat in seama si cele patru doamne, chiar daca gestul este fara doar si poate pe placul lui Liviu Dragnea. Cum demersul celor patru ”amazoane” nu are justificari logice, deducem ori ca Dragnea nu suporta ca partidul sa ramana rece atunci cand el are probleme ( ii este tavalita iubita in presa, de exemplu), ori ca pesedistele aflate astazi in voga se transforma brusc inmari pupincuriste atunci cand vine vorba despre seful lor de partid, guvern si tara.

author avatar
Simona Badulescu
1.479 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sugi p….a,curva ziarista.CHiar daca nu sunt de la site-ul de satira,considera ca este un pamflet.Era sa uit,si ma-ta este la fel.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger