AcasăNewsPersoane defavorizate din toată ţara primesc produse de igienă

Persoane defavorizate din toată ţara primesc produse de igienă

Ministerul Fondurilor Europene a anunţat vineri că a început procesul de distribuire a pachetelor conținând produse de igienă destinate persoanelor defavorizate.

Demersul face parte din proiectul „Acordarea cu produse de igienă în cadrul POAD 2018-2020”, a cărui valoare este de 141,2 mil. lei, alocați prin FEAD și implementat la nivel național. Prin acest poriect se doreşte să se acorde sprijin persoanelor aflate în risc de sărăcie și excluziune socială. „Până anul viitor vom asigura, în etape, distribuirea a peste 4,7 milioane pachete conținând produse de igienă personală și produse de curățenie și îngrijire a locuinței. La finalul acestei luni, vom avea deja peste 1 milion de pachete distribuite în toată țara, adaptate beneficiarilor direct vizați, mulți dintre ei copii. Vorbim despre un program care contribuie la îndeplinirea obiectivelor privind incluziunea socială și reducerea sărăciei”, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș.

author avatar
Andrei Coman
235 afisari

2 COMENTARII

  1. Persoane defavorizate ??????????????sau persoane favorizate cu bunuri pentru a vota cum vor muschii celor care manipuleaza cu nesimtire niste amariti de soarta .
    Acei defavorizati de soarta sunt rezultatul politicii de distrugere a economiei romanesti in cei 30 de ani .
    Ce-a ajuns Romania ???????????,ca ceara de la UE produse de igena !!,pai daca ati vandut fabricile de sapun ,vezi Stela -Bucuresti vanduta au asteptat 5 ani si au vandut terenul fostei fabrici pentru CARFUR !!caz concret,azi nu aveti sapun mai derbedeilor !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger