AcasăNewsPersoane cu handicap, batjocorite şi la Ploieşti. O femeie, obligată să facă...

Persoane cu handicap, batjocorite şi la Ploieşti. O femeie, obligată să facă videochat!

În ultimele zile, au ieşit la suprafaţă mai multe cazuri de persoane „vulnerabile” exploatate de „băieţii deştepţi”.

De data asta, la Ploieşti, un bărbat şi o femeie au fost reţinuţi de procurorii DIICOT într-un dosar de trafic de persoane, ei fiind acuzaţi că au obligat o femeie încadrată în grad de handicap să practice videochat.

Au „răpit-o” pentru videochat

Se pare că, începând cu anul 2021, bănuiţii, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a unei persoane vătămate (încadrată în grad de handicap şi necesitând monitorizare şi tratament de specialitate), ar fi recrutat-o şi adăpostit-o, în scopul exploatării, prin practicarea de activităţi de videochat.

Persoana vătămată, înrudită cu unul dintre bănuiţi, ar fi fost determinată, prin exercitarea de presiuni psihice şi fizice, să desfăşoare activităţile, strict în folosul persoanelor bănuite, care, pentru a creşte perioada de expunere în mediul online, i-ar fi oferit, spre consum, produse pe bază de cafeină, incompatibile cu tratamentul necesar persoanei vătămate”, spun anchetatorii.

În cursul zilei de 11 iulie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova cu propunerea de arestare preventivă a celor doi inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile”, se arată într-un comunicat de presă emis de DIICOT.

author avatar
Andreea Vlad
580 afisari

5 COMENTARII

    • astia-s prasiti in comunism ca atunci s-au nascut, ori s-au inmultit ca rezultat al comunismului in cazul ti ganilor

      • Anonime de la 17,33, esti un bou. Astia sant rezultanta mass mediei de dupa scandal si a tacutului cu ”romania educata”. Daca esti orb, intreraba pe altii , avant la lettre … sper ca stii ce inseamna…

  1. Bueeeey, toți știau, Pandele, Iohannis, Firea, Helvig, Ciucă, Nicușor, Clotilde, Mihaiu, Ciucu, Piedone, Kelemen, Băluță, Negoiță, Ciolacu, Coldea, Drulă , patriarhia…de ce și-a dat demisia Helvig? Că știa. Cum știau și Orban, Ciolos, toți băi, toți, că nu e de ieri…cum iese PSD în față cum iese câte o de-asta… bueeeey, PSD nu pică deoarece dacă pică PSD, pică și PNL USR UDMR etc. Și se tem toți…de ce ? Că fură cot la cot. Toți sunt vinovați. Toți sunt influențați, corupți. Ia să se facă anchetă reală… cine știe ce oameni aparent cinstiți sunt pe acolo. Bueeeey, în politicieni să nu crezi… biserică? Mai credeți în așa ceva? Eu sunt ateu de vreo 25 ani… și e bine.
    Dacă e să o luăm așa, toți știau…apropo, familiile bătrânilor ce păzeau? Ce căuta patriarhul la biserica lui Pandele? Sper să cadă 100 % PSD, PNL, USR, UDMR, și derivatele, AUR (apropo, lătrăii ăștia unde sunt să facă și ei ceva atmosferă?) . Pardon, aur stau ascunși, nu știm nu ne băgăm stăm jos…poate așa câștigăm…vai de noi bueeeey…vai de noi… visul politicienilor,de orice fel și partid, să stea la ciolan… că e PSD PNL USR UDMR… toți o apă și un pământ.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger