AcasăNewsPerle de la BAC-ul de toamna: Trasaturile genului epic: "blonda, 60-90-60, ochi...

Perle de la BAC-ul de toamna: Trasaturile genului epic: „blonda, 60-90-60, ochi albastri”

Sesiunea de toamna a examenului de bacalaureat nu a dus lipsa de „perle”, dovada ca, peste vara, autorii lor nu au muncit din greu pentru pregatirea probelor.

Unul dintre absolventii de clasa a XII-a din Arges, care a sustinut proba scrisa la limba si literatura romana, a enumerat astfel trasaturile genului epic:blonda, 60-90-60, ochi albastri„. Concluzia ii apartine tot autorului „perlei” : „frumos gen epic!”.

Altii au modificat citate celebre: „De ma voi scula, premiul am sa poftesc si eu!”, scrie Rador.

Lucrarile absolventilor au fost pline de dezacorduri, iar personajele din diverse opere literare au fost incurcate de tineri:  „Intr-o zi, vine la Moara Gheorghita si Ana, copiii lui Mara” sau „Ana moare si nu mai prinde Invierea”, „Mara organizeaza un concurs pentru toti care veneau la moara”, a scris un alt elev argesean.

Formularile greoaie au adus si ele depunctarea candidatilor: „Aceasta nuvela psihologica se desfasoara la hanul de porci. Aceasta este realizata in spatiul urban, descriind taranul si dezumanizarea banului” sau ” Moara cu noroc incepe intr-o zi cand Mara si-a deschis moara”.

362 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger