AcasăNewsPericol la un loc de joacă din Predeal! Urs filmat ziua, în...

Pericol la un loc de joacă din Predeal! Urs filmat ziua, în apropierea copiilor – VIDEO

ursPericol la un loc de joacă din Predeal! Urs filmat ziua, în apropierea copiilor - VIDEO

Un urs a fost filmat în apropierea unui loc de joacă din Predeal, în timp ce locul era plin de copii, relatează News.ro.

Un bărbat a surprins în imagini un urs în apropierea unui loc de joacă din Predeal. Imaginile postate pe reţelele de socializare arată că incidentul s-a produs ziua, iar zona era plină de copii.

Ursul s-a apropiat periculos de mult de copii

”Să tot laşi copiii în parcul din faţa blocului! Predeal, România”, a scris bărbatul.

În aceste imagini se poate vedea ursul în apropierea unui loc de joacă din Predeal. Incidentul s-a produs ziua, în amiaza mare, în timp ce în zonă se aflau mai mulți copii.

Ursul se afla pe o stradă circulată cu mașini și la un moment dat se vede cum o ia la fugă înapoi spre pădure, cel mai probabil fiind speriat de un autoturism.

author avatar
Andreea Vlad
343 afisari

6 COMENTARII

  1. În video se vede cum ursul fuge speriat și de lătratul câinelui. Ursul probabil venea la tomberoanele de gunoi pentru că probabil era învățat să caute acolo ceva mâncare. Cum sunt și urșii care vin în zona Cetății Poienari unde turiștii lasă resturi de mâncare. S-au” adaptat” și bietele animale să mănânce „fast food” decât să vâneze iepurași și să caute miere și zmeură… Omul a stricat ecosistemul ursului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger