AcasăNewsPericol la Brăila: o dronă militară s-a prăbușit, pe un câmp! (VIDEO)

Pericol la Brăila: o dronă militară s-a prăbușit, pe un câmp! (VIDEO)

Consulatul SUA a fost lovit cu drone explozive! S-a dat alarma la Casa Albă - VIDEO

S-a dat alarma la Brăila! O dronă militară s-ar fi prăbușit joi seară pe un câmp, la aproximativ 15 kilometri de oraș, în Insula Mare a Brăilei.

Poliţia şi jandarmeria au izolat zona.

Unde a căzut drona

Drona a căzut în zona Insulei Mari a Brăilei, la 12 kilometri distanță de trecerea cu bacul. La scurt timp zona a fost împânzită de polițiști și anchetatori care au izolat tot perimetru.

Totul s-a întâmplat la puțin timp după de miezul nopții. Oamenii au ieșit speriați din case când au auzit bubuitura puternică și au sunat urgent la 112.

„Scotea un sunet ciudat, puternic”, a declarat persoana care a filmat pentru debrăila.ro. Autoritățile nu au oferit până acum informații oficiale despre acest episod ori despre proveniența dronei.

Resturi de drone, găsite şi în Tulcea

Din septembrie 2023 încoace, autoritățile au găsit pe teritoriul nostru mai multe resturi de drone similare cu cele folosite de armata din Rusia.

S-a întâmplat în mai multe localități din județul Tulcea.

author avatar
Andrei Ștefan
535 afisari

12 COMENTARII

  1. clasa politica debila de la bucuresti o cauta cu lumanarea.
    unii o vor gasi. tradatorii vor gasi ceea ce-si doresc cand dronele sau alte jucarii explozive vor ajunge si pe la ei… gen iskander, etc, samd.
    primite desigur ca,… ca cadou de la rusi sau chiar de la ukronazi care vor da vina tot pe rusi.
    hai liberare!

  2. Da’ contabilizeaza cineva pagubele? Ca sa cerem despagubiri de la rusi.Sa inteleaga ca ei sunt datori Romaniei.

  3. De unde știți voi că-i musai ruseasca ?? Nu poate fi și de la ukro ??? Alea or fi dresate sau nu avem voie sa face supoziții cu ei ??

  4. Drona avea luminile de poziție și semnalizare aprinse. Priviți video.
    Nu poate fi rusească, alea nu vin cu luminile aprinse.

  5. Și dacă ar fi neaoș românească?

    N-ar fi pentru prima dată când nu știe stânga ce face dreapta…

  6. Din cate se vede din poza drona respectiva nu este una de atac kamikaze, cu incarcatura exploziva, ci este una de recunoastere/spionaj. Este chiar posibil sa fie una ucrainiana lansata de prietenii nostri murikani special ca sa se prabuseasca pe teritoriul Rromanistanului. Murikanii baga de cativa ani batul prin gard, doar,doar o intra si Rromanistanul in razboi cu Rusia, de aia isi fac superbaza militara la Kogalniceanu. Vor razboi cu orice pretz.

  7. firimiturile de drona au fost trimise prin posta intr-un plic din ukr si presurate pe jos ca sarea in mancare , probabil pretext sa cumpere ceva , alte miliarde aruncate pe geam , de fapt in buzunarele unoe smecheri

    • Vad ca nu s singurul care inca mai gandeste, in ciuda propagandei isterice suauenato 😀

  8. sa dea cite una la cotrocel, la guvernul te ro rist si una la parlamentul pe nal de tra da tori doara asa scapam de aceste li chele sa ta ni ste

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger