AcasăNewsPericol in urmatoarele ore: Avertizare de inundatii pe mai multe rauri din...

Pericol in urmatoarele ore: Avertizare de inundatii pe mai multe rauri din tara

Ploile torentiale cazute in ultimele ore, dar si faptul ca meteorologii au prognozat, pentru urmatorul interval orar, precipitatii destul de insemnate cantitativ, hidrologii au decis emiterea unui Cod galben, avertizand asupra pericolului producerii de inundatii.

Vizate sunt patru judete din zona Moldovei – Suceava, Botosani, Neamt, Bacau. Specialistii Institutului de Hidrologie si Gospodarire a Apelor informeaza ca, intre orele 16 si 23, cat se mentine avertizarea emisa miercuri, sunt posibile cresteri de debite, cu depasiri ale cotelor de atentie pe Tazlau si afluentii sai, pe unele rauri mici din bazinul superior al Trotusului si bazinul inferior al Bistritei, pe unii afluenti ai Sucevei si pe raurile din bazinele Jijia si Baseu.

Atentionarea emisa de catre specialistii ANM intra in vigoare in aceasta seara, la ora 16 si expira maine dimineata la ora 6. Sub incidenta ei vor intra atat Capitala si judetul Ilfov, cat si mare parte din Muntenia si Moldova, precum si zona montana.

Sursa foto: emaramures.ro

162 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger