AcasăNewsPericol în şcoala românească: un elev a mers la ore cu o...

Pericol în şcoala românească: un elev a mers la ore cu o armă!

Pericolul din şcolile româneşti. Un elev în vârstă de 18 ani a intrat luni și cu o armă de tip airsoft într-o școală din Sovata, județul Mureș.

Profesorii au sesizat imediat autoritățile.

Elev, cu arma la purtător

Polițiștii din stațiunea Sovata au fost sesizați, marți, de către reprezentanții unei școli, că luni, la ore, un profesor a găsit asupra unui elev din clasa a 12-a o armă.

„La data de 16 mai 2023, în jurul orei 11:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Staţiunii Sovata au fost sesizaţi, de către reprezentanţii unei unităţi de învăţământ din localitate, cu privire la faptul că, la data de 15 mai 2023, în timpul orelor, un profesor a găsit asupra unui elev din clasa a XII-a o armă.

În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că este vorba de o armă de tip airsoft, cu bile, nesupusă autorizării”, a arătat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.

Elevul respectiv a fost amendat cu 2.000 lei.

author avatar
Andrei Ștefan
293 afisari

8 COMENTARII

  1. PR, înscenare, povești nemuritoare, proptea la noua nouă lege a învățămîmtului; dimineața se trece pe la detectorul de metale și căutatul în ghiozdan.

  2. Operatiune de mangleala si prostealca …Nu-i asa ca daca se face sicoala online copii nu vor mai fi in pericol sa fie impuscati/ amenintati cu diverse jucarii? Nu-i asa ca si consumul de droguri in scoli si licee nu va mai exista? Cum de unde sunt drogurile? copii si adolescentii le gasesc pe jos si le baga in gura …In zona unde locuiesc o grupare criminala vinde droguri de cel putin 20 de ani, inclusiv la COPII si pe unii dintre ei i-au facut sageti …acesti criminali mi-au fabricat dosare penale si m-au amenintat cu omorarea in puscarie …

  3. „În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că este vorba de o armă de tip airsoft, cu bile, nesupusă autorizării”, a arătat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.
    Elevul respectiv a fost amendat cu 2.000 lei.”

    In primul rand obiectul respectiv nu este ARMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, este o replica tip airsoft, o jucarie nesupusa autorizarii. Singura chestie pentru care a fost amendat bouanul, este ca pentru aceste jucarii trebuie sa ai cel putin 18 ani, iar transportul replicilor se face obligatoriu in genti sau ambalajul original, cu conditia sa nu fie incarcate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger