AcasăNewsPericol de explozie! O maşină în care se afla şi un copil...

Pericol de explozie! O maşină în care se afla şi un copil a luat foc în mers. Unde a avut loc tragedia – VIDEO

O maşină s-a aprins în mers, duminică, în fața primăriei din Drobeta Turnu Severin, iar flăcările uriaşe ameninţau să se extindă.

Din fericire, toţi cei trei ocupanţi ai vehicului, printre care şi un copil, au reuşit să iasă la timp din maşină, înainte să se întâmple o tragedie.

Incendiul a pornit de la un scurtcircuit

Gravul incident a fost surprins pe camere. „Explodează! Vai de capul meu!”, se aude pe imaginile filmate. Şoferul a observat, în timpul mersului, că de sub capota maşinii ies flăcări mari. A oprit imediat şi a ieşit din maşină împreună cu o tânără şi un copil mic.

Primul care a încercat să stingă incendiul a fost un poliţist local, ce se afla în interiorul primăriei din Drobeta Turnu-Severin.

Din fericire, însă, pompierii mehedințeni au intervenit rapid şi au lichidat incendiul. Flăcările ar fi izbucnit din cauza unui scurtcircuit.

231 afisari

2 COMENTARII

  1. Prosti care scriu la ziar dupa ce vad filme americane in care masinile explodeaza si de la un glont din plumb sau de la un chistoc aruncat…

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Creșterea costului de împrumut a secătuit creditarea?

Încetinirea bruscă a împrumuturilor bancare din zona euro s-a stabilizat în octombrie, după o reluare a fluxurilor lunare de credite ipotecare, potrivit datelor Băncii...

Confruntarea pentru bani, petrol și carbon

Responsabili politici,  lideri de afaceri și diferite personalități  din întreaga lume sosesc la Dubai, în Emiratele Arabe Unite, pentru cea mai mare și mai...