AcasăNewsPERICOL de EXPLOZIE in Capitala: Traficul pe Soseaua Fundeni, INCHIS dupa ce...

PERICOL de EXPLOZIE in Capitala: Traficul pe Soseaua Fundeni, INCHIS dupa ce o masina a spart o teava de gaze

Tensiune maxima pe Soseaua Fundeni, miercuri dimineata. Traficul a fost inchis in urma unui accident rutier din cauza caruia o retea de gaze a fost afectata, existand riscul producerii unei explozii. Circulatia in zona a fost intrerupta mai bine de sase ore,  si s-a reluat, partial, pe o singura banda pe fiecare sens, in jurul orei 10.00.

Un sofer care circula pe Soseaua Fundeni a lovit cu masina scuarul din mijlocul drumului iar apoi a ricosat intr-o conducta de gaze, aflata la marginea drumului, spargand-o. Cand a realizat ca a avariat o retea de gaze, conducatorul auto a sunat imediat la 112, cerand ajutorul pompierilor care s-au deplasat imediat la fata locului. Totodata, la locul incidentului a venit si un echipaj de la reteaua de gaze, care incearca sa remedieze problema.

Traficul a fost restrictionat mai multe ore, din cauza pericolului de producere a unei explozii. In autovehiculul care a provocat avaria se aflau soferul si doua femei, insa nimeni nu a fost ranit, noteaza rtv.net.

author avatar
Alina Costache
484 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger