AcasăNewsPerchezitii si suspiciuni de evaziune fiscala cu... flori!

Perchezitii si suspiciuni de evaziune fiscala cu… flori!

Pe langa verificarile care se fac in Capitala si Ilfov, intr-un caz ce are legatura, spun politistii, cu nereguli in privinta ce tin de achizitia unor materiale de constructii, de aceasta data aflam ca oamenii legii fac perchezitii la domiciliile unor persoane, intr-un caz in care exista suspiciuni in privinta unor fapte de evaziune fiscala, privitor la achizitionarea unor flori, din afara tarii.

Concret, actiunea apartine politistilor argeseni specializati in cercetarea criminalitatii economice, face parte dintr-un dosar penal de evaziune, dar nu se desfasoara pe raza acestui judet, ci in Brasov si Sibiu.

Implica patru perchezitii, atat la locuintele unor persoane, cat si la sediile unor firme de pe raza acestor doua judete, dar si audierea a tot atator persoane.

Oamenii legii de la IPJ Arges anunta si un prejudiciu estimat in prezentul caz, care ar depasi 1, 6 milioane de lei, dar si faptul ca doi administartori de firma sunt in vizorul politistilor. „Doua persoane sunt banuite ca, in perioada 2011 – 2012, in calitate de administratori ai unor societati comerciale, nu ar fi inregistrat in evidentele contabile achizitii intracomunitare de flori, efectuate din Olanda”, precizeaza oamenii legii, intr-un comunicat.

sursa foto: acasa.ro

177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger