AcasăNewsPerchezitii si audieri, la Constanta. Sotul Andei Adam, in vizorul procurorilor

Perchezitii si audieri, la Constanta. Sotul Andei Adam, in vizorul procurorilor

Nu mai putin de opt perchezitii domiciliare au fost facute, inca de la primele ore ale zilei de miercuri, de catre procurorii Antimafia constanteni, intr-un dosar in care planeaza suspiciuni grave asupra mai multor persoane, inclusiv, potrivit unor surse, a sotului cantaretei Anda Adam. Acesta ar urma sa fie dus, conform televiziunilor de stiri, la audieri.

Concret, pana la momentul de fata, anchetatorii specializati in Investigarea Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism au anuntat ca este vorba de cercetari ce se fac intr-un dosar vizand „destructurarea unui grup infractional organizat specializat in falsificarea instrumentelor de plata electronica, efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos si acces, fara drept, la un sistem informatic”, cu un prejudiciu de circa 300.000 de lei.

Procurorii nu au facut public niciun nume, insa au anuntat ca au gasit, la momentul perchezitiilor, mai multe echipamente informatice, inclusiv medii de stocare, dar si relefoane mobile si bani. Tot miercuri se va desfasura si o alta etapa in cadrul actiunilor desfasurate in cazul de fata, si anume audieri. In total opt persoane vor fi duse la sediul DIICOT Constanta, pentru a da explicatii in cazul de fata.

Anchetatorii vorbesc despre suspiciuni de falsificare de carduri prin copierea datelor de pe cardurile bancare originale, emise de banci din strainatate- respectiv Australia, Mexic sau Statele Unite. Presupusele fapte ar data din intervalul 2009-2015, din comunicatul facut public din directia DIICOT-ului rezultand faptul ca, odata cotrafacute elementele electronice, embrii grupului ar fi utilizat cardurile pentru a incerca sa retraga bani din bancomate de pe raza orasului Constanta. Unele dintre aceste tentative ar fi si reusit, adauga procurorii.

Nu este pentru prima oara cand despre Sorin Nicolescu s-a aflat ca a ajuns in vizorul procurorilor DIICOT, pentru suspiciuni similare.

sursa foto: Facebook/Anda Adam

author avatar
eNational
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger