AcasăNewsPerchezitii si audieri in cazul violentelor de la protestul din Piata Victoriei

Perchezitii si audieri in cazul violentelor de la protestul din Piata Victoriei

Pasi in plus in ancheta privind incidentele aparute la protestul din Piata Victoriei la inceputul acestei luni. Se fac perchezitii si urmeaza sa aiba loc si audieri. 

Asadar, la aproape trei saptamani de cand protestul pasnic din apropierea cladirii Guvernului, din noaptea de 1 spre 2 februarie, pe marginea aprobarii OUG 13, a fost marcat de violente ce au facut necesara interventia jandarmilor, dar si acordarea de ingrijiri medicale pentru mai multe persoane (atat din sfera manifestantilor, cat si a oamenilor legii), din directia Politiei Capitalei se anunta ca, in continuarea anchetei in acest caz, s-au facut – joi dimineata -mai multe perchezitii.

Mai precis 13 verificari domiciliare, pe raza Capitalei. Prilej cu care, spun politistii, au fost gasite „peste 3.000 materiale pirotehnice”. Toate acestea au fost preluate, in vederea realizarii unei expertize. Conform aceleiasi surse, perchezitiile vor fi urmate de audieri, la sediul Serviciului Investigatii Criminale al Politiei Capitalei, ca urmare a faptului ca se are in vedere punerea in aplicare a mai multor mandate de aducere.

„In urma cercetarilor efectuate pana la aceasta data  si in baza colaborarii cu Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane au fost identificate mai multe persoane, despre care exista date si indicii ca au participat la actiunile violente mentionate”, se mai mentioneaza in comunicatul DGPMB.

[youtube]Ol9wjAtWJrU[/youtube]

185 afisari

1 COMENTARIU

  1. Dar perchezitii si audieri in cazul violentelor din decembrie 1989 si cu ocazia mineriadelor cand se fac cand se vor finaliza.CELE DOUA DOSARE pentru celeritate si obiectivitate in solutionare TREBUIE PRELUATE urgent de catre TRIBUNALUL PENAL INTERNATIONAL DE LA HAGA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger