AcasăNewsPercheziții. S-a descins la Dragonul Roșu! S-au ridicat peste 1.000 de saci...

Percheziții. S-a descins la Dragonul Roșu! S-au ridicat peste 1.000 de saci cu produse – VIDEO

Percheziții. S-a descins la Dragonul Roșu! S-au ridicat peste 1.000 de saci cu produse - VIDEOPercheziții. S-a descins la Dragonul Roșu! S-au ridicat peste 1.000 de saci cu produse - VIDEO (sursa foto: romaniatv.net)

O acțiune a oamenilor legii s-a derulat, vineri, 28 ianuarie, în zona a două complexuri comerciale. Deja au fost ridicate mii de articole, despre care anchetatorii bănuiesc că ar fi contrafăcute.

S-a aflat că e vorba despre Dragonul Roșu, potrivit stiripesurse.ro. Acțiunea a fost derulată de către reprezentați ai Poliției Capitalei și Parchetului General.

De altfel, Poliția Capitalei a făcut publice câteva detalii cu privire la aceste percheziții, fiind anunțat faptul că vineri, 28 ianuarie, „Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, a pus în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară, în București și județul Ilfov, într-o cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere in circulație de bunuri contrafăcute”.

Cu ochii pe bunuri suspectate a fi contrafăcute

Aceste mandate de percheziție au vizat „două mari complexuri comerciale”, au mai anunțat polițiștii. „În baza probatoriului administrat până în prezent au fost identificate zeci de standuri , care ar oferi spre vânzare bunuri contrafăcute: articole de îmbrăcăminte, articole de pielărie, parfumuri etc. (…) Până la acest moment au fost ridicate câteva mii de articole susceptibile a fi contrafăcute (peste 1000 de saci)”, s-a mai transmis în comunicatul Poliției Capitalei.

E de menționat faptul că la această acțiune au participat și jandarmi. Și ani trecuți s-au mai făcut percheziții la Dragonul Roșu – VEZI AICI.

1.164 afisari

4 COMENTARII

  1. Hai nu mai va faceti cu treaba degeaba. Acum suna telefonul si va ordona seful chinezilor sa duceti marfa inapoi. Vedeti sa nu va puna sa o asezati si pe rafturi.

  2. Orezarii nu au platit spaga si acum suporta consecintele !
    Baaa galbejitilor vedeti ce patiti daca sunteti zgarciti?
    Statul mafiot isi face treaba rar si prost!

  3. Dacă ați fost la Dragonul Roșu, înțelegeți că asta este o glumă, una proastă. 1000 de Saci sunt cât scama de pe costum. Cred că încă se tăvălesc de râs. Restul mărfurilor erau cu acte în regulă, casele de marcat duduiau… Cel mult o reglare de conturi internă. Oamenii legii au dat o mână de ajutor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger