AcasăNewsPerchezitii la suspecti de furt de componente de cale ferata

Perchezitii la suspecti de furt de componente de cale ferata

Oamenii legii de la Sectia Regionala de Politie Transporturi Bucuresti, din cadrul IGPR, au facut, joi, doua perchezitii la persoane banuite ca ar fi furat componente de cale ferata. Paguba depaseste 30.000 de lei.

Verficarile sunt facute intr-un dosar penal, in care se fac cercetati cu privire la furtul de componente de cale ferata dintre statiile Filipestii de Padure si Mina Gura Palangii.

Au fost perchezitionate doua locuinte, in cadrul verificarilor fiind descoperite si confiscate mai multe astfel de componente – printre care placi de prindere, buloane, tirfoane, despre care politistii banuiesc ca ar fi fost furate. „Din cercetari a reiesit ca, bunurile, in valoare de peste 30.000 de lei, au fost valorificate la un centru de colectare a fierului vechi de pe raza comunei Filipestii de Padure, judetul Prahova”, se mentioneaza intr-un comunicat al IGPR.

Patru persoane au fost duse la audieri.Dintre acestea, trei sunt supecti de furt, iar a patra este administratorul centrului de colectare. Cercetarile in acest caz continua.

186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger