AcasăNewsPerchezitii la suspecti de contrabanda cu tigari. Un barbat a fost retinut...

Perchezitii la suspecti de contrabanda cu tigari. Un barbat a fost retinut

Oamenii legii din Lugoj au facut, duminica, perchezitii domiciliare la suspecti de contrabanda cu tigari. Unul dintre suspectii din acest caz a fost retinut pentru 24 de ore, in timp ce un altul este cercetat in libertate.

Politistii lugojeni spercializati in investigarea fraudelor, beneficiind de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul I.G.P.R, au facut, duminica dimineata, perchezitii la locuintele a doi barbati banuiti de contrabanda cu tigari.

Cazul a ajuns in atentia oamenilor legii dupa ce sambata, in masina condusa de un barbat in varsta de 39 de ani, din localitatea Costeiu, au fost gasite 30.000 de tigarete de contrabanda. Continuand verificarile, un alt suspect a ajuns in atentia oemnilor legii – un tanar in varsta de 27 de ani, din aceeasi comuna.

In timpul perchezitiilor domiciliare, oamenii legii au gasit in locuinta tanarului 112.600 de tigarete de contrabanda, anunta IPJ Timis. Ca urmare, cei doi s-au ales cu dosare penale, fiind acuzati de contrabanda, iar tigarile au fost confiscate. Barbatul in varsta de 39 de ani a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva, precizeaza aceeasi sursa, in timp ce suspectul in varsta de 27 de ani este cercetat in libertate. Cercetarile in acest caz continua.

Sursa foto: oradecluj.oradestiri.ro

753 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger