AcasăNewsPerchezitii la sefii de la PRO TV

Perchezitii la sefii de la PRO TV

Politistii efectueaza, marti dimineata, perchezitii la sediile mai multor firme printre care si cea care detine postul de televiziune PRO TV.

UPDATE (12.50) – Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a anuntat, marti, ca perchezitiile in dosarul „MediaPro” nu se fac la sediul din Pache Protopopescu si nici la domicilul lui Adrian Sarbu, fostul boss al companiei. Parchetul a facut aceasta precizare, dupa ce au aparut informatii conform carora procurorii ar fi descins acasa la fostul director al companiei Central European Media Enterprises, cea care detine trustul MediaPro.

 

UPDATE (11.10) – Anchetatorii sustin ca reprezentantii societatilor comerciale verificate, printre care si firma care detin trustul Media Pro, aveau un circuit de afaceri prin intermediul caruia reuseau sa prejudicieze statul roman, din aceasta cauza sunt verificate relatiile comerciale dintre societatile vizate. Au fost ridicate zeci de mii de documente. Politistii actioneaza sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si cu sprijinul SRI.

UPDATE (10.39) – Conform reprezentantilor Politiei Romane, peste 100 de politisti efectueaza 28 de perchezitii domicilare si perchezitii la diverse societati comerciale in acest dosar. Perchezitiile au loc in Bucuresti si in Ilfov. Din primele informatii, sefii de la PRO TV sunt acuzati ca au ascuns mai multe surse impozabile si au creat un prejudiciu de peste 5 milioane de euro.

De asemenea, au loc perchezitii si la domiciliile mai multor sefi din PRO TV, existand suspiciunea comiterii unor infractiuni precum evaziune fiscala si spalare de bani.

VOM REVENI CU AMANUNTE.

author avatar
Cristi Ionita
708 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger