AcasăNewsPerchezitii la sediul Mediafax si la sediile altor firme controlate de Adrian...

Perchezitii la sediul Mediafax si la sediile altor firme controlate de Adrian Sarbu

Problemele lui Adrian Sarbu cu legea devin tot mai stringente, dupa ce procurorii au efectuat, joi dimineata, 14 perchezitii.

UPDATE: Dupa perchezitiile efectuate joi dimineata, oamenii legii au decis sa retina cinci persoane in dosarul Mediafax. Cele cinci persoane sunt acuzate de evaziune fiscala si spalare de bani si au fost retinute pentru 24 de ore, urmand ca vineri sa fie prezentate in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

 

Au fost vizate, printre altele, sediul Mediafax si sediile altor firme controlate de celebrul afacerist. De asemenea, s-au efectuat perchezitii si la domiciliile mai multor persoane implicate in dosar.

Reprezentatii Politiei Romane anunta ca perchezitiile au fost facute sub coordonarea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, iar persoanele implicate in dosar sunt banuite de evaziune fiscala si spalare de bani.

Actiunea vine la doar o saptamana dupa ce 11 persoane, angajati sau fosti angajati la MEDIAPRO, au fost arestate preventiv, pentru evaziune fiscala si spalare de bani.

Silviu Relu Viju, Cosmin Andrei Ion, Eugenia Balan, Andreea-Cornelia Stanculescu, Mihai-Valentin Toderiuc, Danut Puiu, Elena-Lucia Adascalitei, Elena Nita, George-Laurentiu Dinu, Elena Calapereanu si Corina Medeleanu sunt cele 11 persoane acuzate de evaziune fiscala si spalare de bani, intr-un dosar in care se vorbeste despre un prejudiciu de peste 6 milioane de lei. Cele 11 persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

author avatar
Cristi Ionita
387 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger