AcasăNewsPerchezitii la Primaria Constantei. Radu Mazare, suspectat de fapte de coruptie

Perchezitii la Primaria Constantei. Radu Mazare, suspectat de fapte de coruptie

La europarlamentare, Radu Mazare aduna voturi pentru PSD doar daca Ponta ii da portul

UPDATE: Potrivit unui comunicat emis de Primaria Constanta, procurorii DNA Bucuresti au solicitat functionarilor acte privind proiectarea si constructia cartierului de locuinte sociale Henri Coanda. Este vorba de o investitie de aproximativ 7 milioane de euro.

Marti dimineata au loc perchezitii la Primaria Constantei. Primarul Radu Mazare este suspectat de fapte de coruptie.

 

Ba mai mult, procurorii DNA fac perchezitii si acasa la Radu Mazare intr-un dosar in care sunt vizate fapte de coruptie. Mazare se afla in prezent la Bucuresti, asa ca, cel mai probabil, el va merge singura la sediul DNA din Capitala.

Potrivit televiziunilor de stiri, primarul Constantei, Radu Mazare, spunea, inca din 24 martie, ca Directia Nationala Anticoruptie (DNA) il vizeaza intr-o noua ancheta, privind modul in care a fost construit cartierul de locuinte sociale din oras. Anchetatorii au solicitat inca de atunci primariei mai multe documente legate de aceasta investitie, in valoare totala de sapte milioane euro.

„Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de Combatere a Infractiunilor Conexe Infractiunilor de Coruptie efectueaza cercetari intr-o cauza penala, ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea, in perioada 2011 – 2013, a unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie de catre functionari publici, cu functii de conducere in plan local. In cursul diminetii de 08 aprilie 2014, ca urmare a autorizarii de catre instanta competenta, sunt efectuate perchezitii in 12 locatii situate in municipiile Constanta, Bucuresti si jud. Dambovita, din care una este sediul unei institutii publice.
In cauza, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea SRI si Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei”, se arata intr-un comunicat emis de DNA.

author avatar
Andra Nesu
218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger