AcasăNewsPerchezitii la persoane banuite de furturi din infrastructura feroviara

Perchezitii la persoane banuite de furturi din infrastructura feroviara

Politistii de la transporturi din Galati au efectuat 11 perchezitii domiciliare la persoane banuite de furturi din infrastructura feroviara, 16 persoane fiind conduse la audieri.

Politistii Sectiei Regionale de Politie Transporturi Galati, sprijiniti de politisti ai Inspectoratului de Politie al Judetului Galati, au efectuat 11 perchezitii domiciliare, in comuna Movileni, judetul Galati.

Perchezitiile au vizat probarea eventualei activitati infractionale a mai multor persoane banuite de furturi din infrastructura feroviara.

In urma acestora, au fost descoperite mai multe obiecte de imbracaminte, precum si obiecte taietoare folosite la savarsirea a trei furturi de cabluri din cupru si de telecomunicatii C.F.R..

16 persoane banuite de furt au fost conduse la sediul Politiei Municipiului Tecuci, pentru cercetari. Fata de acestea se fac cercetari si in alte sase dosare penale, privind furturi de circuite C.F.R.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infractionala este de aproximativ 63.000 de lei.

De asemenea, la locuinta unui barbat, de 34 ani, a fost descoperit un troler cu obiecte personale in valoare de aproximativ 400 de lei, ce apartinea unei femei din Bucuresti. Din cercetari a reiesit ca cel in cauza ar fi sustras bagajul, in zona statiei C.F.R. Tecuci, in timp ce victima calatorea cu trenul Bucuresti – Iasi.

Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale.

La actiune au participat si jandarmi.

author avatar
eNational
466 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger