AcasăNewsPerchezitii la o rafinarie privata din Arad, intr-un dosar cu prejudiciu de...

Perchezitii la o rafinarie privata din Arad, intr-un dosar cu prejudiciu de cateva milioane euro

Procurorii DNA si politistii fac perchezitii, marti, la o rafinarie privata din judetul Arad, dar si la domiciliul proprietarulului rafinariei si la un hotel detinut de acesta, intr-un dosar in care ar exista un prejudiciu de cateva milioane de euro.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii DNA Oradea, ajutati de politisti din judetul Bihor, au descins, marti, la o rafinarie privata din localitatea aradeana Apateu, detinuta de un om de afaceri local care este suspectat intr-un dosar de infractiuni economice cu un prejudiciu de cateva milioane de euro, citeaza realitatea.net. De asemenea, anchetatorii fac verificari si la birourile omului de afaceri, cat si la domiciliul sau din localitate si la un hotel pe care acesta il detine in orasul aradean Chisineu-Cris.

Contractele si tranzactiile cu produse petroliere facute de firma barbatului sunt verificate, existand suspiciunea ca nu au fost platite catre stat accizele datorate si alte taxe. Actiunea procurorilor a beneficiat de sprijinul SRI Arad, mia noteaza sursa citata.

Foto: bzi.ro

author avatar
Alina Costache
328 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger