AcasăNewsPercheziţii la o primărie din Dâmbovița şi la domiciliul edilului, înainte de...

Percheziţii la o primărie din Dâmbovița şi la domiciliul edilului, înainte de alegerile locale. Anchetatorii ridică mai multe documente

cojascaPercheziţii la o primărie din Dâmbovița şi la domiciliul edilului, înainte de alegerile locale. Anchetatorii ridică mai multe documente

Polițiștii și procurorii dâmbovițeni fac marți, 15 iunie, percheziții la primăria din comuna Cojasca și la domiciliul primarului. Edilul este suspectat că ar fi încercat să mute fictiv mai mulți cetățeni pentru a vota la alegerile locale din 27 iunie.

Ancheta vizează eliberarea în fals a unor vize de reşedinţă. Beneficiare ar fi persoane care nu au locuit niciodată în imobilele respective, iar proprietarii nu ştiau că la adresele lor au fost eliberate astfel de documente.

procurorii îl suspectează pe Gheorghe Victor, primarul comunei, că, în complicitate cu alți funcționari publici din cadrul Primăriei Cojasca și ai Serviciului Public Comunitar Local de Evidență, ar fi făcut actele pentru ca 67 de persoane să apară că și-au stabilit reședința în comună, astfel încât să poată vota.

La sfârșitul lunii se organizează alegeri locale în comună

Poliţiştii şi procurorii au ridicat mai multe documente din casa primarului Gheorghe Victor, dar și de la Primărie, susțin surse judiciare, citate de g4media.ro.

Procurorii au deschis un dosar penal privind infracțiunile de abuz in serviciu în formă continuată și fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată.

Pe 27 iunie, în localitate se desfăşoară alegeri pentru consiliul local, dizolvat ca urmare a neadoptării nici unei hotărâri timp de trei luni consecutiv.

author avatar
Andreea Vlad
293 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger