AcasăNewsPerchezitii la o firma de teleshopping

Perchezitii la o firma de teleshopping

Zeci de politisti au luat cu asalt, miercuri dimineata, domiciliile reprezentantilor unei firme de teleshopping.

Asta dupa ce s-au primit mai multe sesizari conform carora reprezentantii firmei respective livreaza clientilor produse ce nu corespund cu cele comandate de clienti ci produse de o calitate net inferioara.

Pe langa acuzatiile de evaziune fiscala si inselaciune, reprezentantii firmei de teleshopping sunt acuzati si ca au amenintat mai multi clienti care doreau sa returneze produsele neconforme cu reclamele.

„La data de 4 martie a.c., politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, efectueaza trei perchezitii la domiciliile reprezentantilor unei societati comerciale banuiti de inselaciune si evaziune fiscala. Totodata, sunt puse in executare doua mandate de aducere, emise pe numele persoanelor banuite de comiterea de infractiuni, urmand ca fata de acestea sa fie dispuse masurile legale ce se impun. In fapt, reprezentantii societatii comerciale, care desfasoara activitati comerciale prin intermediul unui web-site de prezentare si desfacere a unor produse de menaj si de uz casnic, sunt banuiti ca ar fi comercializat unele produse ce nu corespundeau cu cele comandate de clienti, ar fi fost de o calitate inferioara celor prezentate sau nu ar fi functionat in conformitate cu specificatiile prezentate pe pagina de internet. De asemenea, acestia mai sunt banuiti ca ar fi inregistrat in contabilitatea societatii comerciale mai multe cheltuieli fictive, iar sumele de bani obtinute din vanzarea bunurilor ar fi fost transferate in conturi bancare personale si retrase ulterior de la ATM-uri”, se arata intr-un comunicat emis de reprezentantii Inspectoratului General al Politiei Romane.

author avatar
Cristi Ionita
210 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger