AcasăNewsPerchezitii la o fabrica ilegala de incaltaminte si la sedii de firme:...

Perchezitii la o fabrica ilegala de incaltaminte si la sedii de firme: suspiciuni de evaziune fiscala. Prejudiciu de peste 1.000.000 de lei!

Politistii de la Investigarea Fraudelor Ilfov au descins la sediul unei fabrici clandestine de incaltaminte, precum si la sediile a sase societati comerciale detinute de persoane banuite de evaziune fiscala.

In urma actiunii de amploare de marti, la care au participat politistii Serviciului  de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Ilfov, care au beneficiat de sprijinul de specialitate al DIPI, I.G.I., I.S.U., dar si al Garzii de Mediu si al lucratorilor Directiei Regionale Vamale Bucuresti, au fost condiscate peste 100.000 de perechi de incaltaminte si 4.850 de geamantane.

Mai mult, in cadrul controlului, Politia Romana anunta ca a fost descoperit si un cetatean chinez care locuieste fara forme legale in Romania. Totodata, doi chinezi sunt cercetati pentru evaziune fiscala, mentioneaza aceeasi sursa. Despre suspectii in acest caz, oamenii legii au suspiciuni ca, in ultimele doua luni, ar fi produs ilegal „articole de incaltaminte, ale caror talpi erau confectionate din invelis plastic de cabluri electrice”, pe care le-ar fi vandut catre  diferite societati comerciale specializate in vanzarea de astfel de obiecte vestimentare. Pana in prezent, prejudiciul cauzat bugetului de stat depaseste 1.000.000 de lei, se mentioneaza in comunicatul citat.

Sursa foto: anuntuldeiasi.ro

210 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger