AcasăNewsPercheziții la mai multe adrese din Capitală și alte două orașe. Șapte...

Percheziții la mai multe adrese din Capitală și alte două orașe. Șapte persoane vor fi duse la audieri/Cât e prejudiciul anunțat de IGPR

Percheziții la mai multe adrese din Capitală și alte două orașe. Șapte persoane vor fi duse la audieri/Cât e prejudiciul anunțat de IGPR (sursa foto: Facebook)

Polițiștii fac, miercuri dimineață, mai multe percheziții – atât în București, cât și în alte două orașe, Bârlad și Ploiești, precum și într-o comună prahoveană. E vorba despre acțiuni ale oamenilor legii ce vizează trei dosare diferite. Perchezițiile vor fi urmate de audieri.

„În această dimineață, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cei ai Secției nr.4 de Poliție Ploiești și cei ai Secției Rurale de Poliție Drajna, pun în executare 7 mandate de percheziție domiciliară, în municipiile București, Bârlad, Ploiești și într-o comună din județul Prahova, la locuințele unor persoane bănuite de înșelăciune, tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare, deținere ilegală de arme, precum și tăiere și furt de arbori, în trei cauze diferite”, se menționează într-un comunicat transmis de Poliția Română, în 13 aprilie.

Cât e prejudiciul anunțat de IGPR

Conform sursei citate, șapte persoane urmează să fie duse la audieri. „Prejudiciul cauzat este de peste 31.500 de lei”, se mai transmite în același comunicat.

Joia trecută, pe 7 aprilie, IGPR anunța că oamenii legii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au ieșit pe teren pentru a pune în executare șase mandate de percheziție domiciliară în două comune din județul Prahova, „la locuințele unor persoane bănuite de furturi din locuințe, din societăți comerciale și furturi de componente auto”.

S-a mai transmis, la acea dată, că în respectiva speță „prejudiciul cauzat este de aproximativ 34.600 de lei și 20.000 de euro”.

350 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger