AcasăNewsPerchezitii la Liga Profesionista de Fotbal: Sapte persoane, duse la audieri

Perchezitii la Liga Profesionista de Fotbal: Sapte persoane, duse la audieri

UPDATE 3: „Au venit la ora sase! La mine acasa, la hotel si la Bogdan. Acum am casa plina! Ma uit la televizor si aflu ce se intampla cu mine. Oamenii sunt civilizati, isi fac treaba. E un razboi in care eu sunt la mijloc, de cand ma asteptau dusmanii….Ma doare la palarie, sunt in regula cu toate actele, in orice subiect.”

Fostul sef al Ligii Profesioniste spune ca urmeaza sa fie dus la audieri, dar nu stie care sunt numele celorlalti anchetati in dosar. Este vorba despre un comision de 2,25 milioane de euro, acordat firmei unui om de afaceri, Mihai Corbu. Un post de televiziune a anuntat ca, in cursul saptamanii trecute, anchetatorii au cerut de la Gazeta sporturilor, primul ziar care a publicat informatii despre caz, articolele care tratatu acest subiect. “L-am vazut pe Corbu de doua ori, iar o data ne-am certat.”, a spus Dumitru Dragomir.”, a fost postat luni dimineata pe blogul lui Dragomir, oracoluldelabalcesti.ro.

UPDATE 2:  „Exista zi in care sa nu se vorbeasca de mine? Nu exista! Sa fie sanatosi, sa aiba de 1.000 de euro in buzunar, la cate audieri am fost pana acum. O sa ma duc si de aceasta data si asta este. Imi era frica daca as fi furat! Asa, cum sa-mi fie frica? Sotia mea s-a speriat, dar e mai mult indignata. Oamenii s-au purtat profesionist, suntem in Uniunea Europeana, si-au facut treaba. Sa fim noi sanatosi, ca astea trec!”, a spus Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

UPDATE: Mitica Dragomir a confirmat faptul ca au avut loc perchezitii la locuinta sa. „Da, domne’, au fost dimineata, acum au plecat. Nu stiu de unde erau, de la Politie, si nici nu mi-au spus ce cautau”, a afirmat Dragomir, potrivit realitatea.net.

Intrebat daca i s-a solicitat vreun document, Dragomir nu s-a putut abtine sa nu faca o gluma: „Mi-au cerut o gagica de 18 ani, dar n-am avut de unde sa le dau”.

Politistii fac, luni dimineata, 11 perchezitii in Bucuresti si Ilfov, printre care si la LPF, fiind vizate sapte persoane suspectate de evaziune, delapidare si spalare de bani.

Prejudiciul ar fi de trei milioane euro, intr-un dosar privind vanzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din liga I de fotbal.

Anchetatorii au specificat ca perchezitiile nu vizeaza LPF ci persoane fizice care au savarsit infractiuni de evaziune fiscala, delapidare si spalare de bani.

„Din informatiile obtinute pana in acest moment, se pare ca, in perioada 2011-2013, persoanele vizate ar fi savarsit infractiuni in legatura cu vanzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din liga I de fotbal. Prejudiciul estimat este de trei milioane de euro”, a precizat sursa citata. Ba mai mult, potrivit Realitatea TV, sunt facute perchezitii chiar si la locuinta fostului presedint LPF, Mitica Dragomir.

Perchezitiile sunt facute de Politia Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si cu sprijinul de specialitate al Serviciului Roman de Informatii.

author avatar
Andra Nesu
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger