AcasăNewsPerchezitii la Harsova. Fostul primar, acuzat de fapte de coruptie!

Perchezitii la Harsova. Fostul primar, acuzat de fapte de coruptie!

Procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta si politistii de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice au efectuat, luni, mai multe perchezitii la persoane fizice, persoane juridice si institutii publice de pe raza judetului Constanta.

Au fost ridicate numeroase inscrisuri financiar-contabile si comerciale din relatia unei institutii publice cu mai multe societati comerciale de pe raza judetului Constanta.

Conform ziuaconstanta.ro, principalul vizat de acest dosar este Ionel Chirita, fostul primar al localitatii Harsova. De altfel, conform sursei amintite, Chirita a fost pus, deja, sub control judiciar, fiind acuzat de comiterea mai multor infractiuni in perioada 2000-2008.

Informatia a fost confirmata partial de Tudor Nadrag, actualul primar al localitatii Harsova, care sustine ca este foarte posibil ca procurorii sa se fi sesizat tocmai din cauza comportamentului dubios avut de Ionel Chirita.

„Intr-adevar s-au efectuat astazi (n.r. – luni) perchezitii la sediul primariei orasului Harsova. Nu am informatii despre alte localitati in care s-au efectuat perchezitii. Probabil procurorii s-au autosesizat si de la faptul ca Ionel Chirita este cel care face plangeri peste plangeri la Parchet, insa niciuna intemeiata pana acum. Inca nu se resemneaza cu ideea ca a pierdut alegerile si ca nu mai este primar. Acum am aflat si eu ca a fost pus sub control judiciar”, a fost mesajul transmis de Tudor Nadrag, primarul localitatii Harsova, pentru ziuaconstanta.ro.

author avatar
Cristi Ionita
455 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger