AcasăNewsPerchezitii la firme din Capitala si Ilfov, la suspecti de evaziune

Perchezitii la firme din Capitala si Ilfov, la suspecti de evaziune

Mai multe sedii de firma, precum si o locuinta situate atat in Bucuresti, cat si in judetul limitrof au fost verificate, marti, de catre reprezentantii politiei.

Actiunea oamenilor legii ilfoveni a fost menita sa scoata la lumina elemente care sa probeze suspiciunile existente in cazul a doua persoane, reprezentanti ai unor firme al caror obiect de activitate il constituire comercializarea de obiecte sanitare.

Mai precis, in cazul de fata, avand banuieli ca respectivii ar fi pus la cale un adevarat circuit evazionist, menit sa ii faca sa scape de palta taxelor catre stat, politistii Ilfoveni au facut cercetari in respectivul dosar penal.

Iar marti s-au oprit la sase adrese de pe raza Capitalei si a judetului Ilfov, reprezentand atat sedii de firma, cat si puncte de lucru ale societatilor comerciale, precum si domiciliul suspectilor.

Pana in prezent, din care mentioneaza reprezentantii IPJ Ilfov intr-un comunicat, paguba adusa statului este de circa un sfert de milion de euro, dupa ce suspectii „ar fi inregistrat in contabilitate, in perioada aprilie 2011- decembrie 2014,  achizitii fictive de produse de la 14 societati comerciale”.

author avatar
Cristina Stefan
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger