AcasăNewsPerchezitii la directorii din primaria lui Radu Mazare

Perchezitii la directorii din primaria lui Radu Mazare

UPDATE: „Ca urmare a autorizarii de catre instanta competenta, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie efectueaza perchezitii domiciliare in trei locatii situate in municipiul Constanta, niciuna dintre locatii nefiind sediul vreunei institutii publice.

Perchezitiile au fost efectuate in cauza penala in care MAZARE RADU STEFAN, MAZARE ALEXANDRU si MORGENSTERN AVRAHAM sunt cercetati pentru fapte de coruptie”, se arata intr-un comunicat emis de DNA.  Astfel ca, potrivit DNA, nu se fac perchezitii la sediul primariei, ci la domiciliilesuspectilor.

Primarul Radu Mazare s-a prezentat marti, in jurul orei 12.00, la sediul Politiei Judetene Constanta, aceasta fiind una dintre conditiile cercetarii in libertate sub control judiciar. El a fost intrebat de jurnalisti daca stie ceva despre perchezitiile facute de procurorii anticoruptie in Constanta si raspunsul lui a fost unul elaborat: „Ce sa stiu ? Intrebati procurorii, ei stiu. Nu stiu nimic, poate sa verifice, vor fi intr-o verificare continua pana la alegerile prezidentiale. Nu stiu ce vor sa gaseasca. Pe mine ma intrebi ce vor sa gaseasca, de ce nu ii intrebi pe ei ce vor sa gaseasca? Ce sa-ti raspund. Tu ma intrebi pe mine ce fac procurorii, ce fac mascatii in tara romaneasca ? Intreaba-i pe ei. De unde sa stiu de perchezitii, eu m-am dat cu zmeul ieri (n.r. – luni). Ieri m-am dat cu zmeul, alaltaieri am fost cu bicicleta, crezi ca am informatori printre aia de la DNA, eu nu umblu cu de-astea, Servicii, dedesubturi”.

Procurorii au reluat, marti dimineata, perchezitiile in dosarul de mita a lui Radu Mazare, primarul Constantei.

Anchetatorii au astazi in vizor directorii din primaria Constanta.

author avatar
Andra Nesu
365 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger