AcasăNewsPerchezitii la Casa de Pensii Bihor si la mai multe firme

Perchezitii la Casa de Pensii Bihor si la mai multe firme

Politistii bihoreni de la Criminalitate Economica si procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor efectueaza, miercuri, 36 de perchezitii la sediile unor institutii publice, la sediile unor societati comerciale, dar si la locuintele a 16 persoane banuite de fapte de coruptie.

La actiunea desfasurata pentru probarea activitatii infractionale a celor in cauza participa 120 de politisti de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice, Serviciul pentru Actiuni Speciale, Serviciul de Ordine Publica, Serviciul Criminalistic, Serviciul de Investigatii Criminale, Biroul de Control Intern, de la Politia Municipiului Oradea din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bihor si de la B.C.C.O. Oradea.

La finalizarea perchezitiilor, este de asteptat ca persoanele in cauza sa fie conduse la sediile Inspectoratului de Politie Judetean Bihor si al Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor pentru audieri.

Totodata, concomitent cu efectuarea perchezitiilor vor fi puse in aplicare 50 de mandate de aducere emise pe numele unor persoane banuite de comiterea infractiunii de dare de mita.

author avatar
Cristi Ionita
240 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger